Antalya - Burdur bolgesini bilenlerden yardim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abicim msm89 da şuan burdur da asker kısa dönem olarak bedelli değil o istanbuldan antalyaya bilet aldık antalyadanda isim vermek doğrumu bilmiyorum ama pamukkale turizmden otobüs bileti aldık otobüsle oraya geçti. ayrıca kalmak isterseniz burdurun içinde orta kalitede bir otelde var..

Herkese verdigi bilgilerden , dileklerinden dolayi cok tesekkurler !

Sagolasin. Aslinda askerlik 1 ekimde. Ben 1 gun oncesinden gidip onlerden yer kapayim diyorum )))) Benim gibi 30 unda giden bulurum insallah havaalaninda.... Burdur un, daha dogrusu askerlik subesinin antalya ya, havaalanina uzakligi nedir ?

biz bedava askerlik yaptığımızdan, ek olarak bizi havaalanından inzibat tuttuğu gibi birliğimize kadar bırakmıştı sağolsun :p:D, all inclusive yapmışız biz askerliği :D

sen üste para veriyosun bide böyle bi hizmet yok :rolleyes:

hayırlı tezkereler.

Şimdiden hayırlı teskereler Kaan abi.

burdur antalya arası yaklaşık 140 km. havaalanından servisle antalyaya gelirsen her saat burdura otobüsle gidebilirsin. ulaşımda bir sıkıntı olmaz.
ancak teslim olmadan bir gün önce gitmeyi düşünüyorsan bence direk ıspartaya git (memleketimdir) burdur ile arası 40 km. dinlen, gez orada yat ve ertesi sabah burdura gidip gezdikten sonra teslim ol derim.
neden dersen birincisi o günlerde burdur zaten köy gibi bir yer olduğu için oteller dolar yer konusunda sıkıntı çekebilirsin.
ikincisi ısparta hem daha gelişik bir yerdir, konaklama, gezme imkanı daha geniş ve ekonomiktir. orayıda tanımış ve gezmiş olursun.ıspartadan da burdur'a her saat araç var ulaşımda sıkıntı olmaz.
antalyadan ıspartayada hemen hemen her saat araba var. tercih senin, ben olsaydım böyle yapardım.

burdur antalya arasэ yaklaюэk 140 km. havaalanэndan servisle antalyaya gelirsen her saat burdura otobьsle gidebilirsin. ulaюэmda bir sэkэntэ olmaz.
ancak teslim olmadan bir gьn цnce gitmeyi dьюьnьyorsan bence direk эspartaya git (memleketimdir) burdur ile arasэ 40 km. dinlen, gez orada yat ve ertesi sabah burdura gidip gezdikten sonra teslim ol derim.
neden dersen birincisi o gьnlerde burdur zaten kцy gibi bir yer olduрu iзin oteller dolar yer konusunda sэkэntэ зekebilirsin.
ikincisi эsparta hem daha geliюik bir yerdir, konaklama, gezme imkanэ daha geniю ve ekonomiktir. orayэda tanэmэю ve gezmiю olursun.эspartadan da burdur'a her saat araз var ulaюэmda sэkэntэ olmaz.
antalyadan эspartayada hemen hemen her saat araba var. tercih senin, ben olsaydэm bцyle yapardэm.

Cok isime yarayacak fikir, tesekkurler , dediginiz gibi yaparim !

Юimdiden hayэrlэ teskereler Kaan abi.
Sagolasin , darisi basina )

biz bedava askerlik yaptэрэmэzdan, ek olarak bizi havaalanэndan inzibat tuttuрu gibi birliрimize kadar bэrakmэюtэ saрolsun :p:D, all inclusive yapmэюэz biz askerliрi :D

sen ьste para veriyosun bide bцyle bi hizmet yok :rolleyes:

hayэrlэ tezkereler.
:D:D:D Vatan canimiz feda olsunda, 21 gunde benden ne fayda elde edecekler hala anlamis degilim. Harcayacagim o kadar ucak parasi, otel parasi, otobus parasi kadar parayi orduya verip hic gitmesem hem bana daha kolay olurdu, hem vatana daha faydali olurdu. Ama ne demisler, askerligin basladigi yerde mantik bitiyormus )))

Cok isime yarayacak fikir, tesekkurler , dediginiz gibi yaparim !

Sagolasin , darisi basina )

:D:D:D Vatan canimiz feda olsunda, 21 gunde benden ne fayda elde edecekler hala anlamis degilim. Harcayacagim o kadar ucak parasi, otel parasi, otobus parasi kadar parayi orduya verip hic gitmesem hem bana daha kolay olurdu, hem vatana daha faydali olurdu. Ama ne demisler, askerligin basladigi yerde mantik bitiyormus )))

eheheh, abi Rusyada bile olsan askerliğe hazırlıyolar demekki adamı
ben gitmeden önce duymaktan en bıktığım sözdü o.

ben 7ay 7gün ordaydım, bi kuruş faydam oldu mu bilmem :rolleyes:
kar küredim bol bol.

bi işe yaradıysa nöbetler yaramıştır bizim kışlada
ama burdurda o da işe yaramaz :D

Grand Özeren Hotele de bi bakın derim burdurdaki en iyi ötellerden biri garnizonada çok yakın..

Grand Цzeren Hotele de bi bakэn derim burdurdaki en iyi цtellerden biri garnizonada зok yakэn..

Tavsiyen icin cok tesekkurler ama acikcasi biraz tedirgin oluyorum. Cunku ayni vakitte benim gibi ayni planlari yapan bir ton adam oldugundan yer bulamamak korkutuyor. O yuzden Isparta daha mantikli gibi geldi.

peki sizde haklısınız rezervasyon yaptırabilirsiniz gerçi.. şimdiden hayırlı tezkereler :)

Geri