Antalya - Burdur bolgesini bilenlerden yardim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o zaman şimdiden afiyet olsun diyelim :D:D:D

o zaman şimdiden afiyet olsun diyelim :D:D:D

Sagol... Bi porsiyonda paketletip sana gonderteyim istersen :p

askerlikmi abi naptın be kafanı yormaya değmez 28 gün görende 460 yapacan sanar :) abi en iyisi havasla şehir merkezine git karnını doyur hatta eğer uçağın sabahın köründe antalyaya varıyosa git bi güzel uyu biyerde sonrada saat 3 4 gibi burdura git çünkü saat 6 ya kadar falan katılabilirsin birliğine 28 gün uyuyamıyacaksın rahat rahat bunu unutma :D sabah 6 da yada 5 de kalkacaksın :D

askerlikmi abi naptın be kafanı yormaya değmez 28 gün görende 460 yapacan sanar :) abi en iyisi havasla şehir merkezine git karnını doyur hatta eğer uçağın sabahın köründe antalyaya varıyosa git bi güzel uyu biyerde sonrada saat 3 4 gibi burdura git çünkü saat 6 ya kadar falan katılabilirsin birliğine 28 gün uyuyamıyacaksın rahat rahat bunu unutma :D sabah 6 da yada 5 de kalkacaksın :D
Ne 28 gunu ya ! 21 gun:):):) Niyetim 30 unda Askerlik subesinin yakinlarinda biryerlerde otelde kalmak, ondan sonrada ayin birinde vatani gorevim icin birligime katilmak;)

sana o askeliği uzatmanın bir yolu olsa.... 21 günmüş :hıh:

en mantıklısı havas a bınıp otogar otogardan sureklı otobus var burdura.taksı en az150 tutar.mesafee en az 1saat surer antalya burdur.

:D kaan simdiden hayirli teskereler..:D

Haliyle hava alanı şehrin birzcık dışında. akdeniz sahil yolunun tam kenarında kalıyor. Hava alanından şehir merkezine servis vardır. Dinçerin dediği gibi otogara bırakırlar. Hava alanıyla burdur askerlik şubesi arası tahminim 150 km gibi bir şey. Bu arada hazır antalyay gelmişken hemen burdura gitme gez dolaş biraz. Hayırlı teskereler diyelim şimdiden

Sagolasin. Aslinda askerlik 1 ekimde. Ben 1 gun oncesinden gidip onlerden yer kapayim diyorum )))) Benim gibi 30 unda giden bulurum insallah havaalaninda.... Burdur un, daha dogrusu askerlik subesinin antalya ya, havaalanina uzakligi nedir ?
Burdurun limana uzaklığı mercedes'in sitesi beni yanıltmıyor ise 134 km abi, Askerliği yapacapın yerde Burdra araba ile 3-5 dk diye biliyorum ben. Askerlik şubesinemi teslim olacaksınız siz onu anlamadım? Bilmem kaçıncı alay olması lazım oraya gitmiyormusunuz direk? 58. alaymış
Ne 28 gunu ya ! 21 gun:):):) Niyetim 30 unda Askerlik subesinin yakinlarinda biryerlerde otelde kalmak, ondan sonrada ayin birinde vatani gorevim icin birligime katilmak;)
Burdurda otel nasıl olur tam bilmiyorum, vardır ama dediğim gibi malum "sektörleşme"'den dolayı Antalyadaki bir kaç yıldızlı otelden daha pahalıya gelme ihtimalinide göz önünde bulundurmak lazım.
Antalyada bir otelde kalsan hem komşularınla birliğine teslim olmadan son bir kez vedalaşma, sohbet etme şansına sahip olabilirsin abi :rolleyes:

http://www.dovizliaskerlik.com/IhtiyacListesi.htm
Bu sitede derleme bir kaç faydalı bilgi var. Forumunda burdur otelleri v.s. var.
http://www.dovizliaskerlik.com/askerlikforum/forum_posts.asp?TID=240
gibi

Forumunda kültür gezileri v.s.'den bahsedilmiş abi burdur derken bir çanakkale gezisine çıkabilirsin :)

Gökhan ve Samide yazmış zaten gerekeni :)

Geri