Anlık dalgınlığım ve üzücü sonuç

Ynt: Anlık dalgınlığım ve üzücü sonuç

Müthiş olmuş, sıfırından farkı yok. Güle güle kullanın. greatt Fotoğraflarda hasarlı jant tam çıkmamış, jant tamirini de serviste mi yaptırdınız? Orada görünen bir hasar kaldı mı?

Çok teşekkürler. Jantın hasarlı kısmını olabildiğince traşlayıp boya yapmışlar. Yanıma park eden araba yüzünden tam çekemedim o kısmı; ama hasarlı halinden çok çok daha iyi durumda tabii. Servis sağ olsun sağ ön jantta bulunan ufak tefek çiziklerin de giderilmesi için çabalamış, onu da güzel yapmışlar. Arabanın başına ne geldiyse sağından (sürücü koltuğuna göre) geldi hep, sol tarafta en ufak bir harelenme bile yok :)

Yeni gibi olmus valla
Gercek servis iyidir bende oraya gidiyorum
Bu arada kagithane civarlarindami ikamet ediyorsunuz arac alirken bg plaka yanliz orda vardi ikametle ugradmamak icin almadim

Doğru tespit Bülent Bey, Kağıthane'de Başak Konutları'nda oturuyorum. Bilsem, benim ikametgahın üstünden alırdık size. Bana da enteresan oldu bu plaka, Burak Garslı diyor herkes :)

burakkarsli link' Alıntı:
Doğru tespit Bülent Bey, Kağıthane'de Başak Konutları'nda oturuyorum. Bilsem, benim ikametgahın üstünden alırdık size. Bana da enteresan oldu bu plaka, Burak Garslı diyor herkes :)
Benimde isim ve soyisim BG
Ikametgahla ugrasmak istemedim malum biran once alma heyacani
Sonra trafikte guzel numara buldum onu aldim
Teklif icin sagolun

Valla kardeşim benimde aynı taraf aynı kısım ama kapıda çökme var şöyle diyim sendeki sürtülü kısmı baya bi kapıya dogru çek bide marşbiyelde ezik var kapı bana göre sadece çökük ama serviste kapı sacı değişecek dediler gerçi adana servis çok ilgisizdi kafadan savmak için ne yapıyım sence

geçmiş olsun.benzeri bir kazayı ben de yapmıştım.bir anlık dalgınlıkla olur böyle şeyler.cana gelecegine mala gelsin.

geçmiş olsun,,,

otoking mini onarıma dahil jant tamiri yapmıyor bildiğim kadarıyla

Geri