anlamadım gitti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan O.A.G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

O.A.G

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
abiler,bugn babamlar alısverişe gideceklerdi,babam git arabayı cevir dedi,asagıya indim,calıstırdım bişey yok neyse cevirdim,sonra beklerken gaz veriyorum bi yerlerden su sesi gelip tekrar gidiyo!yani gaza basıyorum ya,kaynayan bi su sesi geliyo basmaya devam ederken olmuyo,cektikten sonrada olmuyo,sadece gaza basarken su fokurdaması geliyo sonra gidiyor..
yardımları için simdiden herkese teşekkürler...
ama hava bugn tokatta asırı soguktu anlatamam,belki bir alakası vardır??

genleşme kabında su eksilmiştir, ona bir bak.

devirdaimi kontrol ettirin derim

arac neydi acaba??

Aynı su sesi benim aracımdan da geliyor ilk başlarda kapılarda falan biriken yağmur suyu zannettim bende ama alakası yok yağmursuz havada da geliyor ve gaza basrken aynı arkadaşın dediği gibi. Araba astra g 2004 genleşme kabına bakıcam ama nerde olduğunuda neye benzediğinide hiç bilmiyom. Radyotere bağlı olan içine antifiriz koyduğumuz mu acaba ?Teşekkürler.

Aynı su sesi benim aracımdan da geliyor ilk başlarda kapılarda falan biriken yağmur suyu zannettim bende ama alakası yok yağmursuz havada da geliyor ve gaza basrken aynı arkadaşın dediği gibi. Araba astra g 2004 genleşme kabına bakıcam ama nerde olduğunuda neye benzediğinide hiç bilmiyom. Radyotere bağlı olan içine antifiriz koyduğumuz mu acaba ?Teşekkürler.

Genleşme kabında su seviyesi az olduğunda su lambasının yanması lazım ama yinede gözden geçirilmeli.

Genleşme kabı mesajınızda bahsettiğiniz bölüm ;)

araba çalıştırıldığında kalorifer (ısıtma) sisteminde de suyun dolaşması lazım ki kaloriferi açtığınıza içeri ısınabilsin. bu da aracın orta konsolun arka bölgesinde oluyor. araç ilk çalıştığında bu sesi az da olsa duyabiliyorsunuz. normal bişey yani...

arac neydi acaba??

arac opel astra g kasa.araba satıldı ama ama daha vermedik aracı,babam bolum arkadasına sattı arabayı..işte bugnlerde falan gelir almaya aracı..
yani arac bizim değil artık ,ama ben yıne de merak ettim..
teşekkürler yardımlarınız için..

bende bu ses vardı daha sonra hava fltresini bir tarafı açık olduğunu görduk hallettik belki bu olabilir

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Geri