kanka forester alayım diyorum2.0T çipleriz çivileriz cinnaha değil şentepeye dırmanırım
![]()
çipleriz dedin beynimi yedin al çipleriz valla

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka forester alayım diyorum2.0T çipleriz çivileriz cinnaha değil şentepeye dırmanırım
![]()
Çorum kaloriferinide açıcan ohhh sıcak sıcak gidicen.Bu yeni arabalarda yok ısındıydı klima çalışmadıydı felan uzun iş
![]()
çipleriz dedin beynimi yedin al çipleriz valla![]()
çorum tip yerde olur kardeş şu kare şeklinde.. dolmuşlarda ayak altında olur..
43 sene aralıksız Ankara'da yaşayan, bir çok yerini bilen, son 3 senedir de 1-2 ayda bir giden biri olarak sana kesinlikle katılmıyorum. Haa bu arada Ankara'da İ.Melih hiçbir şey yapmadı diyenlere de katılmıyorum. Ama bir başkent düşünün ki arkasında iktidar desteği, yediği önünde yemediği ardında, yargının bile söz geçiremediği, ülkenin en borçlu bir belediyesi olarak bu kadar imkanlar sonucu daha fazla şeyler yapabilirdi.bak abicim ben ankaraya geliyorum hemen hemen her hafta bu haftasonuda ankaradaydım geziyoruz o kadar sabah 7 de iniyorum gece 1 lere kadar geziyorum kötü olumsuz tek gördüğüm şey nedir biliyomusun bu haftasonu ve geçenlerde arabyla gelmiştim 7. cadde leş gibi çamur heryer yağan yağmur mafetmiş kaldırım taşları sökülmüş yapılmamış falan filan yollar çukurlu ama söyle diyeyim siz istanbula geldiğinizde nasıl taksimi beyoğlunu istiklali bağdat caddesini geziyosunuzda çok hoşunuza gidiyo aynen öyle bizimkiside bahçeli kızılay çankaya eryaman batıkent geldiğimde gittiğim yerler buralar ve olumsuz bişey göremedim he ankarayı seviyomusun sevmiyorum hiçbişey yok bomboş geliyo bana ankara alışveriş merkezleri kapatmış heryeri doğal güzelliği yok çünkü.
Arkadaşlar bırakın melih GÖKÇEK'i biz kendi tetbirimizi alalım. Malisef millet olarak suçu hep başkasında ararız. kaçtanemizin arabasında 4 tane kış lastiği var, buzlu havada zincir takıyormuyuz. şahsen bende lastik yok. Ayrıca yollar bukadar agırsa bir kaç günlüğünede olsa da toplu taşıma araçlarını kullanalım.