Ankarada ki kamu kurumlarının ana binalarının hemen hemen tamamına yakını kızılay ve bakanlık da toplanmıştır Ankaranın merkezinin kızılay olduğunu güşünürsek Cebeci - Tandoğan arasının ve Bakanlıklar sıhhiye arasının ana alter oluğunu düşünürsek buranın açık olmaslı lazım ama değil.
Ankaranın merkezinin Ankara büyük şehir belediye binası oldugunu düşünürsek o cadedenin açık olması gerekir ama o da değil Ankaranın merkezini neresi düşünürsen düşün kapalı diyosunuzki Biz İst da arabamızı cıkarmıyoruz aynen bende sizin gibi düşündüm ne ugrasıcam sımdı dedım evden (cebeci) iş yerime (gimat) tek vesaitle gelıne bılıyo ve sabak trafıgınde 30-45 dk surer otobusle 8 de bindim 10:00 da ofisteydim otobüs evden burası 11 km altı üstü .
Sn İ.Melih Gükçek'i seversiniz sevmezsiniz bunlar ayrı şeyler ama yani bu kadarda olmazki. Gelen diyoki Ankara çok güzel oldu dogru da soyluyo şehrin merkezinde oturmadığın sürece park bahce gezmek istediğin sürece Ankara evet güzel oldu ama sen tutupta 1 pazar günü kızılaydan kuğuluya geze geze yürüye yürüye gidiyim de bak bakalım gidebiliyormusun?
Araban yoksa geçmiş olsun o yapılan parklar bahçeler hikaye e araban var ama 1 saat yagmur -1 saat kar yagsın geçmiş olsun alt gecit yapar altı su dolar göl olur bilmemne
ya herşeyi bir tarafa bırakın kendi vatanında o vatanın başkendinde kaldırım ve yol kirası olarak başka bir ülleye kira ödeyen 1ülke ve başkent varmıdır soruyorum size kuğulu geçiti yüzünden bir büyükelçiliğe kira ödüyoruz varmı böyle bişey .
Ha diyeceksiniz madem memnun degılsınız neden 15 yıldır başkan valla onu da oy verenlere sorun
15 yılda 1cm metro yapılmazmı yaaa Allah var yukarda yaa