gidin bakın en lüx semptlere yolda bir tane kar varmı?
var,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidin bakın en lüx semptlere yolda bir tane kar varmı?
istanbul bir çok konuyu zorlugu aştı istanbulun tüm semtlerini eksiksiz gezmişimdir heryerini severim il le şehir sözlükte aynıdır ama şehir birazdaha modern altyapısı saglam il ise gelişmeye açıktır istanbul artık şehir olma yolunda ve çok az kaldı ankara ise hala il şehir olmada hevesi yok çabası yok keşke olsa park fıskıye vb leri degilde yolları metrosu olsabak abicim ben ankaraya geliyorum hemen hemen her hafta bu haftasonuda ankaradaydım geziyoruz o kadar sabah 7 de iniyorum gece 1 lere kadar geziyorum kötü olumsuz tek gördüğüm şey nedir biliyomusun bu haftasonu ve geçenlerde arabyla gelmiştim 7. cadde leş gibi çamur heryer yağan yağmur mafetmiş kaldırım taşları sökülmüş yapılmamış falan filan yollar çukurlu ama söyle diyeyim siz istanbula geldiğinizde nasıl taksimi beyoğlunu istiklali bağdat caddesini geziyosunuzda çok hoşunuza gidiyo aynen öyle bizimkiside bahçeli kızılay çankaya eryaman batıkent geldiğimde gittiğim yerler buralar ve olumsuz bişey göremedim he ankarayı seviyomusun sevmiyorum hiçbişey yok bomboş geliyo bana ankara alışveriş merkezleri kapatmış heryeri doğal güzelliği yok çünkü.
ankara belediyesinin botaşa 2 milyar dolara yakın borcu var dı en son ankaranın sorunu 5 cm karda hayatın durması sabah servisim gelmedigi için araba ile geldim servis esatta kalmış bende zincir var ama dönecek yol yok önüm tıkalı dedi akşam ankara geneli kaza raporlarını okurum bakalım ne kadar kaza olmuş bunda %20 araçlar kusurludur kalanıda yoların tuzlama küreme vb yapılmamasıdırAlakasız olacak biraz ama dün TBMM TV'yi izliyordum, Ankara Belediye, EGO ve Doğalgazın hazineye borcu, Türkiye'deki tüm belediye borçlarının toplamının %58 miş![]()