Ankara'nın kralları İstanbul'da

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başkanım :good:

Bu buluşma kaçmazdı arkadaşlar.Bizimkiler Ayvalıkta.Pazar günü dönecekler.Bizim ufaklığı çok özledim.1 aydan beri yalnızız.Keşke önceki haftalarda bu buluşmayı gerçekleştirseydik.Neyse Ankara grubu bizi en iyi şekilde temsil eder.Katılan arkadaşlara selamlar sevgiler.:(

Vayyy Başkanımda gelmiş:)...

zaman ve mekana göre bende gelirim bu aralar dügün telaşesinden pek vakit bulamıyorum ama bi şekilde gelmeye çalışırım.
yoksa bu adamlar yarın öbürgün istanbulun lafını yapar bu adamlar geldikte 3 5 kişi zor toplandınız diye alay konusu oluruz mazallah..

bu arada cenker abi mangal olmazsa gelmiyormu ?

Sana yazıklar olsun!!! Son geldiğinizde arabada boyum kadar dosya vardı ve ertesi güne iş yetiştirmem gerekiyordu. Sen de gördün. Ama ben sizleri görmeye geldim ve o gün sabahladım işi yetiştirebilmek için... Bundan sonra sana çölde su yok olm...

Bunu yazarken zaten bütün amacım o günü vurgulamaktı.. :) Canımsın.. Ben susuz kalcamda sen bana su vermicen ole mi :)

yürü be serkaaann :)

Hoşuna mı gitti şerefsiz :)

Hoşuna mı gitti şerefsiz

05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

19- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında üyelikleri silinir.

22- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Uyarıyı dikkate almanızı aksi takdirde bundan sonraki işlemlerin uygulanacağını bilmenizi isteriz.

GÜNCEL

1-)LND
2-)westi555

3-)MaviGsi
4-)exilegs(kesin değil)
5-)Eray
6-)Dragon+1
7-)Skyeye
8-)Yezocan+1,5
9-)Karanlık
10-)jamesbaba
11-)Corsa N