Ankaralilar geçmiş olsun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldanmayalım dışarıda kankadır onlar :D
İki tarafın da kirli çamaşırları ortaya döküldü oldu bitti. Keşke sakin sakin tartışsalardı da sonuca varabilseydik.

valla kılıçtaroğlunu ıyı madara etti melih gökçek.o adama resmen şerefsiz dedi ve kılıçtaroğluda serefini kurtarmak için 2 adet soruyu cevaplamadı.

sence söz hakkı verdi mi? verse bence hepsine cevabı avrdı.:)
eminmisin adam bir ara sustu konusması bitince baktı hala süre var dediki benım almanyadakı polıs olayına lan gelsene serefıne leke getıren 2 soruya.zaten almanyadakı polis olayına güvenıyon sonra gel once konuya gelll ;);)

walla bi söz var çok severim...

Layık olduğunuz gibi yönetilirsiniz!

bu millete müstehak! Melih Gökçek alternatifi olmadığı için şu an başkan... yoksa...

adam 15 senelık beledıye baskanı kılıçtaroğlu kımkı onun karsısna gelcek kadar cesaretlı.gerçi tek taktira yanlık kısmı cesareti :D

kılıçtaroğlu, melih gökçek'i alt edecek adam değil bi kere. onu sdc cesareti için tebrik ediyorum::D

kılıçtaroğlu'da sütten çıkmış ak kaşık değil... Mir Dengir Fırat'a bulaştı bi ara ağzının payını aldı:D kameraların karşısında söylediği şeyi sonra söylemedim dedi:D bunamış adam resmen:D tutmuş birde melih gökçekle baş etmeye çıkıyo. adam çingen gibi sen nası üste çıkacan onun karşısında:D

3. bir dünya ülkesinin başkentine bence böyle biri layık ;)

Al birini, vur ötekine.....

Bu siyasetçilerin alayı böyle...

Bunlar için millet boşu boşuna birbirini yiyor...

Bu konuda kısa sürede kilitlenir...

Futbol...1...

Siyaset...2...

Tartışmayı bilmiyoruz...;)

Her zaman söyleniyor,ben de tekrarlıyorum ; Futbol ve siyaset konuşmayı bilmiyoruz..

Forum kuralları madde 4 ve 6 'ya aykırı olduğu için konu incelenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri