Ankaralılar dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Safranboluda süper kar yagıyor bulgur gibi aynı vede tutuyor.s.boluyu bilen bilir harmanlardan 100 dükknlara aşağı inerken arabalar resmen kayıga binimiş gibi ama inş birilerinin canı yanmaz.

az önce kızılaydan bilkente geldim kar lastikleriniz varsa herhangi bi problem yaratmaz

hatırladığım kadarıyla ankara yeni yıla böyle karla girmeyeli uzun zaman olmuştur.. şu an hava yumuşadığı için yağmura dönmüş durumda ama gece tekrar kar bekliyoruz :)

Arkadaşlar, Ankaraya ve tüm yurdumuza yağan kar ve yağmurlar bereketli olur inşallah. Memleketimin kışını özlüyorum. İnş. bu yıl Çankırıdan Ankaraya tayin isteyeceğim. Pursaklarda daire de var. Ama kışın Pursaklarda ne yaparız bilmiyorum. :(

Hava ayaza ,buza çekmediği sürece şuanki karda araçlarda çok sorun olacağını zannetmiyorum. Saygılar Ankaralı dostlarım.

değerli ankaralı hemşerilerim benim cd ve teyip problemim var tavsiye edecek bir yer varmı ankarada vectra c araç cd seciyor teyipte bugun kendiliğinde arzaya gecti beni kazıklamayacak bir yer varmıdır ankarada zaten mp3 hiç calmıyor 2003 model bir araç

ooo karda yanlamak gibisi yok cartinge gittim istanbul yolundaki dedim orda yanlıyalım birazda kar lastikleri yokmuss binemeden geldikk en güzeli bos bi alana girip biraz yanlamak süper oluyoo tavsiye ederimm :):):)

bu arada uyarın için cok teşekkürler eskişehire gidecekler içinn iii olurr

Geri