Ankaralılar aman dikkat

ya ben gene bahçelideydim ve birtane corvette yakaladılar tam çıkışta ve içinden 2 eleman indi bayaa bir tatrtıştılar ve corvetti en son çekicinin üzerinde gördüm ....çok üzüldüm ya kimliklerinde sıkıntı vardı herhalde..polis neden bu arabada 4 tane eksoz var fln diyodu...abi tadı kaçtı çok sıkıyorlar ya...arkasından bir m3 aldılar oda böle uça uça çekicinin tepesine bindi ...zaten 5 tane çekici getirmişler çıkışa koymuşlar aldığını götürüyor aldığını götürüyor hızlı ve seri çalışıyor trafik emniyet :P ciddi ciddi üzüldüm ya arabalara ...

aman eksoz ve filim konusunda dikkat edin rahat vermiyecekler gibi geldi bana ...korkudan 134 sokak aşşağı park edip giriyorum bahçeliye..çünkü şu an kullandığım corsa gsi baya bir yırtık olduğu için ..

Sadece işlek yerlerde değil heryerde çok sık çevirme var. 1 gün içinde keçiören-küçük esat-tunalı-seyran bağları-çankaya-batıkent.. cevirildim ama bişey diyen olmadı camlarda koyu film var önce sağ çek dedi hep baştaki memur 2. bekleyen memurda geç sen dedi.. aynı günde 5-6kez inanılır gibi değil..

müdürden değil arkadaşım o dediğin film, eksoz olayları vatandaş çok tepkili içişleri bakanlığına şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor haklılarda evimizde oturamıyoruz egzoz ve patinaj gürültüsünden. Ayrıca İç İşleri bakanlığı genelge yolladı bu konuda kanun maddesi de açık 128 tl para cezası artı trafikten men edilecek araçlar benden söylemesi söktürün yoksa otoparkta sökersiniz ayrıca çekici ve otopark üçreti hariç daha söylemesi bizden :)

06 ZFU 48 senin fotoğrafını çekmeye gerek yok sen kendin çekmiş koymuşsun buraya :)

Geçen hangi :D?gün geçen haftalarda 5 gün geçerken bende baktım aynı ekip daha çok şahinleri çekip götürüyorlardı.

filme karısmasınlar oyeter bana:D

Arkadaşlar, yeni emniyet müdürümüz çok titiz :D Evinin önünden geçerken ışıklarda ya da trafik tıkandığında korna basmayı deneyen oldu mu? :D 7. Cadde çıkışında herp vardı ama artık akreplerle bekliyorlar, bulunca hooop! alıyorlar :D Cade başında hal ve hareketlerinize göre anons geçiyorlar, aşağıda terbiyessizlik yapanları alıyorlar :D Her yerde çevirme var, alkole çok bakıyorlar, film falan henüz benim başıma gelmedi, gelirse yazarım :D Kamera sistemimiz de hazır tüm Ankara'da, fotoğraflayıp anı olsun diye adresinize gönderiyorlar.

Teşekkürler Büyükşehir Emniyet!

:D

problem yok :D radara girmeyim yeter :D

eskisehir yolu çok komik ya herkez 50yle gidince harbiden değiisik oluyo:D

Arkadaşlar, yeni emniyet müdürümüz çok titiz :D Evinin önünden geçerken ışıklarda ya da trafik tıkandığında korna basmayı deneyen oldu mu? :D 7. Cadde çıkışında herp vardı ama artık akreplerle bekliyorlar, bulunca hooop! alıyorlar :D Cade başında hal ve hareketlerinize göre anons geçiyorlar, aşağıda terbiyessizlik yapanları alıyorlar :D Her yerde çevirme var, alkole çok bakıyorlar, film falan henüz benim başıma gelmedi, gelirse yazarım :D Kamera sistemimiz de hazır tüm Ankara'da, fotoğraflayıp anı olsun diye adresinize gönderiyorlar.

Teşekkürler Büyükşehir Emniyet!

:D

müdür orada oturuyormuş herhalde duyduğuma göre o yüzden bahçeli güzergahı bayaa bir sıkı diye düşünüyorum

Geri