Ankaralılar aman dikkat

Kayseri'de o zmn Kayhan abinin Vectra yı unutmuşlar :D :D

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar Orhan Özdemir zamanında çok aşırı sıkıydı kavşak başına bir gelişbirde gidiş neredeyse iki polis duruyordu şimdilerde o polislerde sanki orhan özdemirle beraber ankaraya tayin oldular kayseride son zamanda modifiyeli arac sayısı cok cok arttı özelliklede orhan özdemir gittikten sonra filmli arac sayısındada artıs gözlemliyorum :D tabikide yine cevirmeler devam ediyor 2 senedir takılı olan app plakalarım 2 gece önce yalan oldu o da şansımıza artık bide kayseri'de özellikle xenonlu aracları durdurmaya basladılar genc arabası diye dusunuyorlar herhalde dikkat etmek lazım.

Foto çekme muhabbeti Bursa da da var, Özellikle Heykel-maviköşe-setbaşı üzerinde polis elinde makina şak şuk çekiyor, herhalde 2. tur da geldiğinde yine oradaysan yazıyor cezayı, nasılsa elinde kanıt da var, oh ne ala :)

Devlete kaynak lazım tek sebep bu bahsettiğimiz konuda en güzel kaynak eskiden kızılaydaki sağlık sokağa hiç dokunmazlardı şimdi birgün olsun araba bırakmıyorlar çekip götürüyorlar hespini

tüh ya tam da okul açıldı ankara ya gidiyorduk :( benim araçta sadece cam filmi var acaba çevirseler ne kadar ceza keserler bilen var mı?

benim araç van sade 2 küçük camda var birde vidalı egzoz ucu bunlarada takarlarmı acaba öyleyse sökeyim

Ben 2 Yıldır Ağrı Eleşkirt deyim.Siz trafik kontrolünden söz ediyosunuz.Ben burda polisin vatandaşa ceza yazdığını toplasanız 10 kere görmemişimdir.İran,Van,Hakkari den batı illerine giden tüm araçlar burdan geçiyor.Tırların haddi hesabı yok ama kimse ne kontrol ediyor nede radar var.Üstelik yurdumun insanı bu yolda ters yönü bile kullanmaktan çekinmiyor.Teksas gibi yani.Kimse kimseye karışmıyor.Bakın arkadaşlar buraları böylesine serbest bırakan zihniyetin, değişik illerde vatandaşı kasması art niyetten başka bir şeyle açıklanamaz.Ben Çorum luyum.Geçen Çorum gazatelerinde yazıyor.İl emniyetin kontrollerinde bir sürü aracı trafikten men etmişler.Madalyayı takmışlardır onlara.Men ettiğin araba sahipleri gariban insanlar zaten.İşte neymiş vatandaşı devlete soğutmayalım.Madem öyle kardeşim başka yerlerdeki vatandaşı neden düşünmüyosun?

Geçen bana da Bahçelide dur dedilerde öndekiyle ilgilenirken ben yandan çıktım gittim. Uyarı için teşekkürler. Hayırlısı bakalım ne olacak ;)

caddenin sonundan dönmeyin sizde starbucks yada isbankasının ordan dönmek kafi bitane mavi passat var bebe çilekes oldu zaten ne zaman görsem ya yunus çeviriyo ya trafik:)

Foto çekme muhabbeti Bursa da da var, Özellikle Heykel-maviköşe-setbaşı üzerinde polis elinde makina şak şuk çekiyor, herhalde 2. tur da geldiğinde yine oradaysan yazıyor cezayı, nasılsa elinde kanıt da var, oh ne ala :)
onlar fotografı cekınce adrese yolluyolar cezayı buda kanıtı diye benım bı tanıdıgın evıne geldı ondan bılıyorum ankarada genelde kızılayda ulusta var bu uygulama

Geri