ankaralilar A.O.C ye dikkat!!!!

dun gece bahceli 7.caddede biraz yuruyus yapalim dedik arkadaslarla. caddenin sonunda yine cevirme vardi biraz durduk izledik. bir suru camlari filmli, egsozu olan arac gecti ama hic birini cevirmedi hic bakmadi bile. kafalarina gore is yapiyolar. keyfine gore araba ceviriyolar...

dun gece bahceli 7.caddede biraz yuruyus yapalim dedik arkadaslarla. caddenin sonunda yine cevirme vardi biraz durduk izledik. bir suru camlari filmli, egsozu olan arac gecti ama hic birini cevirmedi hic bakmadi bile. kafalarina gore is yapiyolar. keyfine gore araba ceviriyolar...
İşte sinir olduğum şey bu, sen oraya durduysan herkese eşit davranacaksın. Eğer benim arabamda film varken beni geçirip arkamdakini durduruyorsan buna haksızlık denir. O adamın ne günahı vardı o zaman onu da geçirseydin!

Bir iş yapılacaksa adam gibi yapılsın, eşitlik sağlansın ki halk da buna saygı göstersin. Yoksa bir süre sonra bu ikilikler devam ederse halk da yapılanların emniyeti asayişi sağlamak adına değil de artistlik olarak yapıldığını düşünmeye başlar, işte o zaman polis in işi daha da zora girer. Çünkü kestiği hiç bir cezanın artık inandırıcılığı kalmaz.

Maalesef eskiden beri böyle, polis o an hangi araba hoşuna giderse onu çeviriyor :)

dikkat ettim 7.caddede araban tek kapiysa ve en ufak falson varsa hic kacarin yok.direk polislerin kucaginda buluyosun kendini

benim araba 4 kapi oldugu halde ve cam filmi disinda bi falso olmadigi halde 3. caddenin basinda beni cevirip 128 TL ceza yazdilar. bana ceza yazarken bi cok filmli araba gecti memura gosterdim "ben burda islem yapiyorum" dedi...

İşte sinir olduğum şey bu, sen oraya durduysan herkese eşit davranacaksın. Eğer benim arabamda film varken beni geçirip arkamdakini durduruyorsan buna haksızlık denir. O adamın ne günahı vardı o zaman onu da geçirseydin!

Bir iş yapılacaksa adam gibi yapılsın, eşitlik sağlansın ki halk da buna saygı göstersin. Yoksa bir süre sonra bu ikilikler devam ederse halk da yapılanların emniyeti asayişi sağlamak adına değil de artistlik olarak yapıldığını düşünmeye başlar, işte o zaman polis in işi daha da zora girer. Çünkü kestiği hiç bir cezanın artık inandırıcılığı kalmaz.
Herkes sadece işini yapsa ne yolsuzluk ne ahlaksızlık ne çalıp çırpma olurdu. islam dinine mensup bir milletin bu kadar adaletsizce yaşamasına bir anlam veremiyorum. nerde kul hakkı nerde Allah korkusu????

Dediğim gibi beğendiğini durduruyor. Senin araç gözüne hoş görünmüştür çekmiştir seni.

oyüzdn beni hiç çevirmiyolar:D

en son durdurulduğumda polisbu arabaya niye bukadar para harcadın dedi:Dcezada yazmadı zati:)

oyüzdn beni hiç çevirmiyolar:D

en son durdurulduğumda polisbu arabaya niye bukadar para harcadın dedi:Dcezada yazmadı zati:)
Çağatay polisler senin arabayı resmen yok saymışlar, adam yerine bile koymamışlar, bu resmen arabaya hakarettir :kop:. Sen ucuz sıyırmışsın ona dua et :).

trafikte devamlı hosgörüyle karşılıyo beni polisler:D

Geri