Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese teşekkür ederim hoşbulduk elimden geldiğince aktif olmaya çalışcağım bugün bizim oğlana haymana yolunda araba kullandırcam opelle o da tanışsın artık diyorum dancee
Biraz öyle olacak çok düşkün arabaya sürekli arabayı yıkamak istiyor bazen izin veriyorum ama onada kıyamadığımdan bazen izin vermiyorum abisi zaten 1 ay sonra ortak olacak ehliyetini alcak inşallah artık ailemize bir opel daha gerekiyo sanki victoryy
Biraz öyle olacak çok düşkün arabaya sürekli arabayı yıkamak istiyor bazen izin veriyorum ama onada kıyamadığımdan bazen izin vermiyorum abisi zaten 1 ay sonra ortak olacak ehliyetini alcak inşallah artık ailemize bir opel daha gerekiyo sanki victoryy