Ankaradaki radarlar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bildiğiniz üzere eskişehir yolunda yolun üzerinde radarlar var. geçen bi arkadaşla radar tespit cihazı (biliyorum yasal değil ama arkadaşımın mesleği gereği cihazı kullanıyor) ile deneme yaptık. radarlar şu an aktif ve öyle 1-2 km den filan çektiği yok. sadece tam altından geçerken ölçüm yapabiliyorlar. bilginize...

güzel bilgiler bunlar :D

İşte paylaşım budur diyeceğim ama kovulmaktan korkuyorum :D

:D:D:D sakın bana arkadaşınızın bu cihazları üreten firmanın test sorumlusu olduğunu söylemeyin. :D

yok arkadaşım bi gsm operatörünün test sorumlusu gibi bişey. kullandığı cihaz aslında baz istiasyonlarının testi ile alakalı. :D :D

Ben Armada'dan 100'le çıkıyorum. Konutkent'i geçene kadar 120'yi geçmiyorum tabi hep en sol şerit. Konutkent'i geçince Polatlı'ya kadar 180'den aşağıya inmiyorum. Her hafta Symbol ile gidip geliyorum bu şekilde, sorun yok.

Son düzenleme:
ben size eskişehir yolunda olan radarları söyleyim tam hacettepe üniversitesinin köprüsünün altına ara sıra araç koyuyorlar onun dışında o köprüye gelmeden önce yeni mobese kameraları konuldu o kameralar hem mobese olarak kullanılıyor hemde radar tespit cihazı...ayrıca malumunuz bilkent üniversitesi köprüsünde ve diyanet işlerinin orayada arada sırada koyuyorlar..ayrıca yenilenen ve süresi olan trafik lambalarıda kırmızı ışıkta geçenlerin tespitini yapıyor dikkatli bakarsanız tam saniyenin alt kısmında yanıp sönen bir ışık göreceksiniz....bunlara dikkat =)

Sana denk gelmemiş demek ki, hacettepe köprüsünün altında ekip olduğunda radarı 80-90 arasına kuruyor. Geçen hafta arkadaşım 100km ile 265TL ceza yedi

Geri