ankarada stebel korna nerde buluruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
internette bir çok yerde satılıyor hatta sesleri bile mevcut yanlız ben dinleyip görüp öle almak istiyorum bu ürünleri satan bi yer biliyormusunuz

şimdien teşşekürler bu tür konuları fazla açıyorum ama ntten alışveriş biraz bana ters düşüyo umarım anlayış gösterirsiniz

can can otoya baktınmı? orda deneyebilirsin kornayı. ben siren denemiştim başka yerde denettiren görmedim. stebel varmı sormak lazım

ben kullanıyorum çok memnunum orc. stabel
Zaten alacaksan stabel al çin malı alma verdiğin paraya yazık olur fiyatı 60 ytl civarında diye biliyorum orc...

sesini nerden dinleyebilirim bu korna nın ?

stabel korna ne ola ki?

yukarda da yazıldığı gibi, Şaşmaz Oto Sanayi 9.sokak Can Can Oto...

ne isterseniz var burda, sahipleri de ilgili insanlar...

şaşmaz oto sanayide 32 sok no:23 de özen ticaret tel:2783628 ümit le görüş ben ordan taktırdım 2 hafta oluyo cokta memnunum
ayrıca
xenon farlarda 150 gibi bir fiyata takıyolar en ucuzu burda bilgi olsun diye ögrenmiştim bilginize

xenon'ların markası ne acaba??

vertex xenon montaj dahil 150 lira 1 yıl garantili ben 4 ay oluyo taktıralı. mercekli farda cok güzel duruyo 6000 k. tavsye ederim yani.

ya mtech için para biriktiriyorum kaç aydır 350 lira bide, biriktirene kadar bi kaç kezde yedik :(,gidip 150 liralıktanmı alsam bilmiyorum aydınlatma tutarmı mtechi :( tabi tutmazda aradaki farka 200 lria veriyimmi yani

can can la özene bi bakıyım stebel için vectranın sesden memnunumda logan ın korna kötü bizim ona düşünüyorum mevcut elektrik tesisatına direk baglanbilirmi bunlar

bide loganda kornayı uca koyamamıslarda sanki arbada sağ yolcunun ayagının dibinde celıyo ses içerde kalıyo :(

uc kısma insallah monte ettircem :)

Geri