Ankara'da Sağlam bir usta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencer20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencer20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aracı yeni aldım ve bakımlarını yaptıracağım yağ, filtreler falan ve frenleri kontrol ettireceğim (expertizde söylendi) motor karter contasında yap kaçağı var onu değiştireceğim ve yakıt pompasının ordaski contoyı bana sağlam bri usta gerek ankarada bildiğiniz varmı şöyle işinin ehli bir insan teşekkürler klay gelsin. aracım 2001 astraGL

valla ivedik sanayide enişte var bisim performan oto çokda güsel işçiliği war bi göster derim

Merhaba aracı yeni aldım ve bakımlarını yaptıracağım yağ, filtreler falan ve frenleri kontrol ettireceğim (expertizde söylendi) motor karter contasında yap kaçağı var onu değiştireceğim ve yakıt pompasının ordaski contoyı bana sağlam bri usta gerek ankarada bildiğiniz varmı şöyle işinin ehli bir insan teşekkürler klay gelsin. aracım 2001 astraGL
kesinlikle tavsiyemdir opel garege den başka biryere götürme

ankarada opel garega nerdeki bilmiorum walla . Ya bide ben profil resmini koydum sizin resimleri fln görüorum kendi resmim yok bşy gözükmüo nden öyle

saol. Bide bu resim gözükmüo bnm ya sizinkileri görüorum kendi resmimi göremiorum resimde koydum ama neden ?

Yukardan önce Profiliniz, sonra Üye resmini değiştir kısmına girin.

Ankarada olsam OpelGaraj hariç bi yere götürmem, işini şansa bırakma

Geri