ankarada osram ampullerini kim satar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
osramın night breaker serisinden birer birer çift
kısalara h7 (xenon alana kadar idare ediyim)
uzunlara h1(takmak için far sökmek grekebilir diyolar dogrumudur)
sislerede h3(vectra a ların h3 dür dmie dogrumudur)

h7 19,5 ytl
h3 13,5 ytl
h1 13,5 ytl

ampulleri otopol.com da buldum ama kredi kartından alışveriş yapmak istemiyorm

ankarada nerde bulurum bahcelievler tarafında oturuyorum bizim buralara yakın balgatta bi kaç yer var oradada bulamadım

bu fiyatlara yakın banada yakın nerede bulabilirim
yakın bi yerde yoksa uzağada gidebilirz artık :(

bosch car servislerde olur. buyuk elektrikçilerdede olur

bulursun zorlanmadan ;)

ben cepa'daki bauhaus'tan aldım. osram silverstar H7 aldım ve kendim taktım. ben alırken night breaker yoktu, olsa ondan alacaktım.

ben bi internette alışveriş sitesinden aldım ve çok memnunum. fiyat iyiydi. normal ampül h7 6 ytl ye aldım

Bulamazsanız son çare olarak yenimahalle opet karşısı "Frax oto"bakmanızda fayda var

osramın night breaker serisinden birer birer çift
kısalara h7 (xenon alana kadar idare ediyim)
uzunlara h1(takmak için far sökmek grekebilir diyolar dogrumudur)
sislerede h3(vectra a ların h3 dür dmie dogrumudur)

h7 19,5 ytl
h3 13,5 ytl
h1 13,5 ytl

ampulleri otopol.com da buldum ama kredi kartından alışveriş yapmak istemiyorm

ankarada nerde bulurum bahcelievler tarafında oturuyorum bizim buralara yakın balgatta bi kaç yer var oradada bulamadım

bu fiyatlara yakın banada yakın nerede bulabilirim
yakın bi yerde yoksa uzağada gidebilirz artık :(

gecen hafta aldim osram nightbraker h7 benim arac ciftini 30YTL ye aldim,su eski sanayi varya hani yiktilar oradan aldim,gidebilirim dersen tarif ederim...bu arada ampuller baya guzel eski ampulum orjinal sari ampuldu bu biraz daha beyaza yakin ama gece cok cok daha iyi gorus sagliyo...

Benım aracdakıler dıkmen caddesınden aldım polıs evı we kız meslegın onunden dıkmen caddesıne dogru cıkarken sagda lastıkcıın yanında aksesuarcı war kısa uzun sıs toplam 45 ytl werdım

arkdaslar hepinize teşekkür ederim dikmendeki mantıklı geldi pzt ordan alırım aksesurcının adı varmıydı fazla aramıyım oralarda :)

meraba buğra kardeş.farların çok hoş görünüyor güle güle kullan.bu farlar sana kaça maloldu?nerde yaptırdın

Geri