Ankara'da olanlar bi bakabilir mi ?

metalfield

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler öncelikle arkadaşlar şimdi bizde 2004 meriva var cdr 2005 cd çalar var ama aux yapmak istiyorum kendimde bu işlerde becerikli değilim yapan bi yer yada aramızda yapan varsa bana ulaşabilir mi acaba 05532571978 Utku adım

İyi günler öncelikle arkadaşlar şimdi bizde 2004 meriva var cdr 2005 cd çalar var ama aux yapmak istiyorum kendimde bu işlerde becerikli değilim yapan bi yer yada aramızda yapan varsa bana ulaşabilir mi acaba 05532571978 Utku adım

Utku hocam.Çok zahmetli bir iş.hemde maddi açıdan biraz tuzlu.Çıkan sesin kalitesi güzel değil.mono ses alıyorsunuz.200-250 TL bu uygulamaya vereceğinize 150 TL ye güzel bir teyp alın hem aux lu hem usb girişli olsun ;)

200-250 değil ya naptın hocam aux lehim olayı var ya 3-5 lira bişey araca başka teyp alsam ekranlı vs olmayınca çok kötü duruyor e malum full ekipmanlı ekranlı vs teyplerde dünyanın parası

200-250 değil ya naptın hocam aux lehim olayı var ya 3-5 lira bişey araca başka teyp alsam ekranlı vs olmayınca çok kötü duruyor e malum full ekipmanlı ekranlı vs teyplerde dünyanın parası

eğer 3-5 TL ye halledicek birisini bulursanız söz size bütün ankaralı opelim.net çilere ben yaptırıcam.buda kayıtlara geçsin efendim.

e tabi usta yapınca o kadar para istiyor sanki ne yaptığını bilmiyoruz gibi insanları kandırmaya çalışan çok ama malzeme maliyeti cd girişine bağlanan kablo metresi 2-3 lira dişi jak 1 lira maksimum 4 lira hadi lehim aleti ve lehimide sayarsak 15-20 lira taş çatlasın ama usta diye geçinen kazıkçı malesef çok

bu işlemi ben renault servisinde 20 tlye yaptırmıştım 2008 yılında opel servisleri de yapıyor olabilir

Geri