starex alma elinde kalır
merakımdan soruyorum bunu yazarken neye göre yazdınız nesini gördünüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
starex alma elinde kalır
yok yaw abartma sevgılı kardesımvallaha harun abi sen den korkulur tırsmaya başladım.geçende bir arkadaşa oto müzik tesisatçısı önerdin birde selam sarkıt dedin şimdide bu arkadaşa vallaha sen CIA ajanısın tahminimceişin espirisi çok değerli bir insansın sen her zaman taktir ediyorum.
şöyle söyleyim 3 tane starexi 1 yıl boyunca kullandım üçüde yetkili servis bakımlı ve sadece ben tek şöför olarak kullandım ha arabalar hep sıfır gelmedi neyse 3 starexte bir aracın çıkarabileceği bütün problemleri yaşadım aklına gelebilecek her şey hatta bi kaç kezde sorunu bile bulamadılar ha benim şöförlüğüm kötü diyicem okadar değil yani hiç başıma gelmediyse en az 5 6 kere çekiciye araba yükledim sürekli bitmek tükenmek bilmeyen şanzıman baskı balata turbo ateşleme sistemi vsss arızalarıyla boğuşup durdum servis fişlerinide gösterirdim falat iş değişikliği olunca fişlerde imha oldu neyse bunlar sorun kısımları inanılmaz bir yakıt tüketimi war bir türlü doyuramıyorduk kendisini ve 140 beygirlik 2,5 motora sahip bir araba 100 e gelene kadar gideceğim yol bitiyodu neredeyse performans sıfır sıfır hatta bence iyi bir not o motora o performans eksi de neyse hele bi gün hafif bi buzda araba çukurudan çıkmadı anlatsam kahrolursunuz görseniz o durumu arabayı benzin döker yakarsınız okadar wahimdi çok çektim çokkkk tabi bu anlattıklarımın büyük bir kısmı bana özel değil sorun strex kullananlar yazdıklarımın yüzde yetmişini onlarda anlatırlar ha wardır bir yada iki tane kullanıcısını üzmeyen ama onlarda bana denk gelmedi görmedim duymadımmerakımdan soruyorum bunu yazarken neye göre yazdınız nesini gördünüz
şöyle söyleyim 3 tane starexi 1 yıl boyunca kullandım üçüde yetkili servis bakımlı ve sadece ben tek şöför olarak kullandım ha arabalar hep sıfır gelmedi neyse 3 starexte bir aracın çıkarabileceği bütün problemleri yaşadım aklına gelebilecek her şey hatta bi kaç kezde sorunu bile bulamadılar ha benim şöförlüğüm kötü diyicem okadar değil yani hiç başıma gelmediyse en az 5 6 kere çekiciye araba yükledim sürekli bitmek tükenmek bilmeyen şanzıman baskı balata turbo ateşleme sistemi vsss arızalarıyla boğuşup durdum servis fişlerinide gösterirdim falat iş değişikliği olunca fişlerde imha oldu neyse bunlar sorun kısımları inanılmaz bir yakıt tüketimi war bir türlü doyuramıyorduk kendisini ve 140 beygirlik 2,5 motora sahip bir araba 100 e gelene kadar gideceğim yol bitiyodu neredeyse performans sıfır sıfır hatta bence iyi bir not o motora o performans eksi de neyse hele bi gün hafif bi buzda araba çukurudan çıkmadı anlatsam kahrolursunuz görseniz o durumu arabayı benzin döker yakarsınız okadar wahimdi çok çektim çokkkk tabi bu anlattıklarımın büyük bir kısmı bana özel değil sorun strex kullananlar yazdıklarımın yüzde yetmişini onlarda anlatırlar ha wardır bir yada iki tane kullanıcısını üzmeyen ama onlarda bana denk gelmedi görmedim duymadım