Ankara'da minibüs kiralamam gerekiyo. YARDIM!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vallaha harun abi sen den korkulur tırsmaya başladım.geçende bir arkadaşa oto müzik tesisatçısı önerdin birde selam sarkıt dedin şimdide bu arkadaşa vallaha sen CIA ajanısın tahminimce:D işin espirisi çok değerli bir insansın sen her zaman taktir ediyorum.
yok yaw abartma sevgılı kardesım
kulun kula ısı duser sagolsun kımseyı bunaltmıyoruz allahta bızı bunalmaz ınsallah saygılar...

merakımdan soruyorum bunu yazarken neye göre yazdınız nesini gördünüz
şöyle söyleyim 3 tane starexi 1 yıl boyunca kullandım üçüde yetkili servis bakımlı ve sadece ben tek şöför olarak kullandım ha arabalar hep sıfır gelmedi neyse 3 starexte bir aracın çıkarabileceği bütün problemleri yaşadım aklına gelebilecek her şey hatta bi kaç kezde sorunu bile bulamadılar ha benim şöförlüğüm kötü diyicem okadar değil yani hiç başıma gelmediyse en az 5 6 kere çekiciye araba yükledim sürekli bitmek tükenmek bilmeyen şanzıman baskı balata turbo ateşleme sistemi vsss arızalarıyla boğuşup durdum servis fişlerinide gösterirdim falat iş değişikliği olunca fişlerde imha oldu neyse bunlar sorun kısımları inanılmaz bir yakıt tüketimi war bir türlü doyuramıyorduk kendisini ve 140 beygirlik 2,5 motora sahip bir araba 100 e gelene kadar gideceğim yol bitiyodu neredeyse performans sıfır sıfır hatta bence iyi bir not o motora o performans eksi de neyse hele bi gün hafif bi buzda araba çukurudan çıkmadı anlatsam kahrolursunuz görseniz o durumu arabayı benzin döker yakarsınız okadar wahimdi çok çektim çokkkk tabi bu anlattıklarımın büyük bir kısmı bana özel değil sorun strex kullananlar yazdıklarımın yüzde yetmişini onlarda anlatırlar ha wardır bir yada iki tane kullanıcısını üzmeyen ama onlarda bana denk gelmedi görmedim duymadım

konu starexe dönecek:)

yaa bazı kişiler cok şikayetci
bazısı memnun degişik bu araba:S
bizim burda bi abimizde var 100.000 km olmuştur tık yok araba işin ilginç tarafı
demekki bazıları sorun bazısı normal

samet sen bu arabayı kıralamayacanmı ? 2 gun
cukura gırse ne olur al kullan delı delı bosver

ben deil Harun abi yaff

ben ne kiralıcam:)
bizde var bi carevella yetior

anladım ben onu sabah sabah afyonum patlamamıs daha :confused: :D

şöyle söyleyim 3 tane starexi 1 yıl boyunca kullandım üçüde yetkili servis bakımlı ve sadece ben tek şöför olarak kullandım ha arabalar hep sıfır gelmedi neyse 3 starexte bir aracın çıkarabileceği bütün problemleri yaşadım aklına gelebilecek her şey hatta bi kaç kezde sorunu bile bulamadılar ha benim şöförlüğüm kötü diyicem okadar değil yani hiç başıma gelmediyse en az 5 6 kere çekiciye araba yükledim sürekli bitmek tükenmek bilmeyen şanzıman baskı balata turbo ateşleme sistemi vsss arızalarıyla boğuşup durdum servis fişlerinide gösterirdim falat iş değişikliği olunca fişlerde imha oldu neyse bunlar sorun kısımları inanılmaz bir yakıt tüketimi war bir türlü doyuramıyorduk kendisini ve 140 beygirlik 2,5 motora sahip bir araba 100 e gelene kadar gideceğim yol bitiyodu neredeyse performans sıfır sıfır hatta bence iyi bir not o motora o performans eksi de neyse hele bi gün hafif bi buzda araba çukurudan çıkmadı anlatsam kahrolursunuz görseniz o durumu arabayı benzin döker yakarsınız okadar wahimdi çok çektim çokkkk tabi bu anlattıklarımın büyük bir kısmı bana özel değil sorun strex kullananlar yazdıklarımın yüzde yetmişini onlarda anlatırlar ha wardır bir yada iki tane kullanıcısını üzmeyen ama onlarda bana denk gelmedi görmedim duymadım

yanlış anlaşılma olmasın tartışma amaçlı yazmıyorum ama bende sıfır km starex i 40.0000 km ye gelene kadar kullandım benden başka kimse kullanmadı tek bir sorun çıkarmadı rutin bakımları yapıldı hep.ayrıca bendeki TCI 100hp olmasına rağmen performansı mükemmeldi kalkışta birçok arabayı tokatlayabilecek kabiliyetteydi TCI olmasına rağmen sonra şöföre bıraktım şu anda 100.000 km yi devirdi halen tık yok sadece kısa bir süre amotisör sorunu yaşadık o kadar bu arada sağda solda beklerken birçok starex i olanla muhabbette ettik yanıma geldiler hepside araçlarından memnundu o yüzden sordum ha malzeme kalitesi düşük tranporter gibi donanım zengini bir araçta değil ama oldukta iyi giden kullanımı zevkli insanı yormayan bir araba

yok tartışıcak birşey yok sonuçta deneyimlerimizi anlatıyoruz burda hepimiz bendekiler tdci 140 beygir ve svx ti sanırım en üst donanımlı otomatik çift klima kadife kumaşlı koltuklar falan kullanım olarak şehir içi kullanımı pratikti allah için dar sokaklarda o arabayla dans edebiliyordum ama 100 ü geçince çok bilirim rüzgardan şerit değiştirdiğini yüklü olduğu halde dediğim gibi bir kaç tane sahibini üzmeyen vardır ben ilk kez denk geldim açıkçası memnun olman çok hoş çünkü gerçekten sorunlu bir araç

Geri