ben sistemi üstün otogazdan taktırdım atiker gayet memnunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim valla hep aklımda denk gelirse kesin alacamkadir bana bedininin programını bul![]()
eyw. abicim ne demek elimizden gelen neyse yapmaya çalışıyoruz işte.Kadir bir tane. Bugün yanındaydım. İşi gücü bıraktı benimle ilgilendi. Allah razı olsun. Bu arada yeni arabasını da gördüm. Akıllara zarar 350 beygiri nereye sığdırmışlar anlamadım. Tekrar hayırlı olsun.
kadir pazar akşamı yeni etlik caddesi civarında çuflayan sendin demiiii ???
bizde atiker yok. ama vectra b ye uygulanmış araç görmek istiyorsan kaç adet olduğunu yaz o kadar gönderiyimüstün otogazda taktırmayı düşünüyorum. kadir arkadaşım sizde hiç foto var mı vectra b ye uyguladığınız bir atikerin fotosu?
hemen hemen hepsi lpg li vectra b lerin dimi abi![]()
sanırım.
bizde atiker yok. ama vectra b ye uygulanmış araç görmek istiyorsan kaç adet olduğunu yaz o kadar gönderiyim![]()
daha taktırmadınmı abi lpg hani taktırıyodun bi ara konuşmuştukkadir hayrına benım araca da lpg takyoksa işimiz zor vallahi 1 gün de halleder misin
![]()
sanırım.
bizde atiker yok. ama vectra b ye uygulanmış araç görmek istiyorsan kaç adet olduğunu yaz o kadar gönderiyim![]()