Ankarada & LPG fiyatı 1.250 kaçırmayın

1,56 iyidir ya ucuz alıp basımıza is açmayalım ben geçen po dan alayım dedim gaz bitene kadar arabanın çekmediği eziyet kalmadı

+plus a geçmedinizmi hala

geeeçtiiik süper:D

çok kişi alıyor ki ne araçlar var jeepler bilmemneler...bi görsen onlar başına iş almıyorda bizmi alıcaz ayrıca ucuz olan herşey kötü değildir şu mantaliteyi aşın artık. aldım kullandım arabamda 150 beygir gt süperde oldu vallaha 1.550 biri 1.250 biri ...ee tabi ben sadece haber verdim alan alır almayan almaz oda ayrı konu ..

çok kişi alıyor ki ne araçlar var jeepler bilmemneler...bi görsen onlar başına iş almıyorda bizmi alıcaz ayrıca ucuz olan herşey kötü değildir şu mantaliteyi aşın artık. aldım kullandım arabamda 150 beygir gt süperde oldu vallaha 1.550 biri 1.250 biri ...ee tabi ben sadece haber verdim alan alır almayan almaz oda ayrı konu ..

aynen katılıyorum abi migrosun karşısındaki moilde indirim wardı fulledim transiti koçlar gibi gidiodu benzinde indirim yapmışlardı deli gibi kuyruk wardı bence kötü olduğu anlamına gelmiyo opetten dün gaz aldım 1560 sürekli zam geliyo :mad::mad:allah sonumuzu hayr etsin....

Bentderesi caddesi başındada aynı,millet kuyruğa giriyor....Trafik bile etkileniyo.

Bentderesi değil :D Bentderesi caddesi :D :D Aktaş göbekte,yanlıs anlasılmasın.......

Geri