Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
walla bende sizin gibiydim misafir öğrenci olarak yurtta kalmıştım ankarada derken misafir öğrencileri çıkarcaz demişlerdi nerde kalsak die kara kara düşünüodum o günler geldi aklıma gerçi sorun olmadı kaldık yurtta çok şükür
aileyle gidiosan ulus'tan uzak dur derim biraz tuhaf tipler telekızlar falan ama ulusta kalırsanda turist oteli bul ana caddede kime sorsan gösterir onun yan sokağında başkent öğrenci yurdu var ordaki güvenlikçiler arka taraftaki fiyat olarak uygun ve temiz otelleri tarif ederler size..
yani bi gece yurdun önüne birileri gelip pansiyon sorunca şurdaki otelin fiyatı uygun demişlerdi ordan hatırlıorum
ulusta KAFKAS TOROS die bi otel vardı, wc si karşısındaki kıraathaneyle ortak kullanılan, 2 tane duşu olan ucuz bi otel vardı, bi arkadaşımın yemiğn törenine gittiğimde aceleyle tutuuğum ucuz bi oteldi, pek temiz sayılmaz ama ucuz olduğu kesin =) günlüğü 15-20 ytl arası bişidir=) eğer benim gibi sadece eşyalarını bırakıp odada da 1-2 saat geçirmeyi düşünüosan tavsiye ederim =)