Ankara'da hesaplı sürücü kursu bilen ???

istanbul beyefendisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused::confused::confused: Arkadaşlar eşime ehliyet alacağız kısmetse de Eryamanda sorduğum bir sürücü kursu 580 lira kurs ücreti verdi. Çok pahalı buldum zira İstanbul'da 250 civarına bir çok kurs var. Ankarada hesaplı kurs bilen var mıdır??? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

kızılayda seğmenler

580 liraya pahalı diyorum ben. siz 640 liralık yer söylüyorsunuz. yine de çok teşekkür ederim. en azından cevap verme zahmetini gösterdiniz.

Yok mudur dostlar???

ben 2003 te herşey dahil 500 civarına almıştım ehliyeti sinoptan.. bu 580 sadece kurs ücretiyse, daha bunun sınav harcı hastane paraları ıvırı zıvırı.. size iyi aramalar diyim

580 sadece kurs ücretimi.:S Bi ara izmirde 100 ytl kur ücreti isteyen yerler wardı.:D

ben 2003 te herşey dahil 500 civarına almıştım ehliyeti sinoptan.. bu 580 sadece kurs ücretiyse, daha bunun sınav harcı hastane paraları ıvırı zıvırı.. size iyi aramalar diyim

580 sadece kurs ücretimi.:S Bi ara izmirde 100 ytl kur ücreti isteyen yerler wardı.:D

Sormayın arkadaşım inanın öyle evet 580 sadece kurs ücreti sonraki 253 tl lik masrafı saymıyorum bile. Bilen arkadaşlar varsa çok makbule geçecek çok...

kampanyalı falan bir yer bilen yok mu kardeşler?

önce kuzenim sonra da bi arkadaşım Tunalı Sürücü kursuna gittiler. adının tunalı olduguna bakma bunlar kızılaydaki şubesine gittiler :D 3x3 olmak üzere 9saat direksiyon dersini söyedikleri gibi vermişler. 300 liraydı sanırım ücreti de.

bunu yazdım ama şimdi google dan araştırdım. galiba bu kızılaydakinin adını değiştirmişler otobil olmuş. ama selanik sokağın başındaydı. ziya gökalpten selaniğe girince soldan ikinci bina mıydı neydi. bi ara veya git konuş istiyosan.

http://www.tunalisurucukursu.net/
http://www.otobilsurucukursu.com/

ama en azından şunu söyleyebilirim ki kızılayda kurs fazla oldugu için rekabet de yüksek oluyo ve fiyatlar biraz daha düşük oluyo sanki...

yuhhh 580 lıra .ben burda direksiyon dersı ıstemedım 200 bagladım.250 de diğer masraflarla 550 bıtırıcem ama 10 ayın 4 den sonra :D

Geri