Ankara'da dövme stüdyoları

viper&viper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar slm,

Uzun süredir aklımda dövme yaptırmak. Artık iyice karar verdim hatta deseni bile buldum. Ancak nereye yaptıracağım konusunda kararsızım. Tabii kibenim için en önemli nokta hijyen. İğneler, boylar ve diğer malzemeler 0 kullanılmalı.

Ankara'da bana tavsiye edebileceğiniz bir dövme stüdyosu var mı?

Hijyen neden önemli sizin için?Sağlığınızı düşünüyorsanız başta dövme yaptırmak hata bir kere :)

Ancak illa yaptıracaksanız,benim bildiğim bir yer var Ankara'da..Yakın bir arkadaşım yaptırmıştı,
Çağla Kozmetik,Ankara tattoo ... Aşıkpaşa Caddesi No: 48/B Keçiören'de yeri.

Son düzenleme:
Dövme ciddi iş, hayatın boyunca taşıyorsun sonuçta. İstanbul'da yaptırmayı düşünürsen benim dövmecime görürebilirim.

Benim arkadaşımın 4 kere gittiği bir yer var, Tunalı tarafındaydı sanırım kliniği. Baya da ünlü bir dövme ustasıymış, hijyenik bir ortam ve kendisi de dövme konusunda çok yetenekli bir usta. Öğrenebilirim isterseniz.

dövmeyi yaptırınca resim isterük :D şimdiden hayırlı olsun

Hayataın boyunca çıkmıyor iyi düşün derim ...sıkılmıyacağın birşey olsun ve kaliteli biryere yaptır.

zor bi karar bence hayatın boyunca taşıyacaksın şimdi hoş güzel ama ilerde sende bıkacaksın bide 20 30 yıl sonra yaşlandığında çok kötü duruyo .:D

Tavsiyeler için teşekkürler ama zaten bu olayı 18 yaşımdan beri düşünüyorum. Demek ki 13 yıl olmuş ve kararım hala değişmedi. Zaten ilk olarak fazla büyük olmayan bir dövme yaptıracağım ki gözüm alışsın. Motifim kanji harfleriyle samurai yazdırmak, zaten logo gibi birşey tek japon harfinden oluşuyor.

Erman kardeş, İstanbul'a gelmem zor o yüzden burda yaptırmam lazım ama yine de yardımların için sağol.

Buğra adresi öğrenebilirsen sevinirim.

Emre sana da adres için teşekkür ederim orayı da araştıracağım

şimdiden iyi günlerde kulanın o zaman

İstanbulda düşünürsen Bebekte Redcat var. İyidir ;)

Geri