Ankara'da Çok Acil Opel Servisi Lazım Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tridimit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın Ankaraya araç almak için geleceğim.Beğendiğim araç için
Gar civarında veya gara yakın, 98 Opel Astra GLS otomatik vites ekspertizi yaptırabileceğim Opel servisi bilen var mıdır?
Acil yardım lazım.Şimdiden teşekkürler.

opelim.net sitesinin sponsoru olan opel garaj derim...
telefonla ulaşın, durumunuzu anlatın... tanıdık gibi ilgileneceklerdir diye tahmin ediyorum...
kolay gelsin, hayırlı olsun..

Çok Teşekkürler...

opelim.net sitesinin sponsoru olan opel garaj derim...
telefonla ulaşın, durumunuzu anlatın... tanıdık gibi ilgileneceklerdir diye tahmin ediyorum...
kolay gelsin, hayırlı olsun..

gara çok yakın değildir nereden baksan 10-15 km vardır ama kesinlikle opel garaj ;)

kazım karabekirde testoto vardır.Tüm araçların ekspertizini burada yaptırabilirsiniz.Gar civarına da çok yakındır.

competestlerden uzak durun derim bikaç acı tecrübem var..

Bugün opel garage a gittim.sağolsun hakan bey çok iyi bir şeklide ilgilendi çok yardımcı oldular.incelettiğimiz araç beyan edilen gibi değil kazalı çıktı olsun bunlar bu yolda karşımıza çıkabilecek şeyler.hakan bey ekibini çok taktir ettim.şehir dışından gelen biri olarak opel garage daki ilgi ve karşılama 10 numara idi.çok teşekkürler OPEL GARAGE ekibi.aracı almasamda onların yardımı sayesinde araç hakkında çok bilgi edindim.allah razı olsun onlardan.ankaraya bir daha uğrarsam yine opel garage derim...

Aradığım aracı Ankara dönüşü Eskişehir Galericiler sitesinde buldum bu arada.
Tanıdık bir abi vasıtasıyla 97 Opel Astra GLS 11.000 YTL ye 135.000 Km de satın aldım bugün.Koyu kırmızı (Kiremit rengi) Artık bende Opelciyim...

hayırlı olsun

hayırlı olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri