ben 125 e michelin energy saver aldım.ben o dediğin markayı hiç duymadım ve bence o kadar parayı veriyorsan michelinden şaşma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bridgestone turanzayı tavsiye ederim.Mükemmel yol tutuşu var.:good:bende ki astrada michelin var aynısından almayı düşünüyordum ama balon yaptığı için vazgeçtim, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.
ben dikmen caddesinden 4 adet bridgestone turanza 195 60 15 aldım.2008 11.hafta çıkışlı lastikler alalı 1 ay oldu tanesi 150 ytl.gayet memnunum.açık adres istersen öğrenirim.
Ben bridgestone turanzayı tavsiye ederim.Mükemmel yol tutuşu var.:good:
Üsdat Kazım Karabekir de MMG jant lastik var en uygun fiyatlı olarak ordan temin edebilirsin ben çok dolaştım jant lastik alırken ikisinide en uygun fiyatlı oradan aldım yeni bir lastik markası çıkmış acchile diye ondan aldım satıcının tavsiyesi ile inanılmaz memnunum.öncelikle herkese merhabalar,,,
maxxis marka lastik almayı düşünüyorum. ankarada baktım abdülkadir özcanda satılıyo fiyatları ise peşinde 120 ytl civarında...
sizin bildiğiniz daha uygun verebilecek biyer var mı????
tam adres olsun lütfen.
teşekkürler