ankarada bildiğiniz uygun fiyatlı lastik alabileceğim yer varmı ??

ben 125 e michelin energy saver aldım.ben o dediğin markayı hiç duymadım ve bence o kadar parayı veriyorsan michelinden şaşma

Kumho,nexxen,marshal,maxxis bu markalar aynı fabrikada üretiliyor ve hepsi kore malı.Ben aracıma 1 ay önce biraz korkarak marshal 195-50-15 V desenli 4 adet lastik aldım 3 taksit 400 ytl ye arabam yola öyle yapışıyoki 1. viteste bile nerdeyse hiç sarmıyo.Islak zamindede denedim memnun kaldım.Ucuz etin yahnisi yenmez lafı bu sefer tutmadı ;);)

ben dikmen caddesinden 4 adet bridgestone turanza 195 60 15 aldım.2008 11.hafta çıkışlı lastikler alalı 1 ay oldu tanesi 150 ytl.gayet memnunum.açık adres istersen öğrenirim.

bende 1.5 ay falan önce iskitlerdeki gürlas tan aldım tanesi 125ytl turanza er300 11. hafta üretim keşke foruma yazsaydınız almadan önce lastiklerde ıslak zeminde felaket yol tutuyo ama kuru zeminde pek tatmin etmedi gibi beni yada benim hüsnü kuruntum anlamadım sanki bir viraj diğer virajı tutmuyo gibi :D

4 adet bridgestone turanza 195 60 15 aldım.2008 18.hafta çıkışlı lastikler 450 ytl.

ben de yeni değiştim goodyear duragrip h sınıfı ile uygun fiyata istersen ankara cevik kuvvetin arkasında suat bey var goodyear bayi eğer istersen telini de veririm kırmızı corsanın sahibi derseniz yardımcı olur

bend lastik alıcam bissürü absürt marka var 80liraya falan nealsam karar veremedim

öncelikle herkese merhabalar,,,

maxxis marka lastik almayı düşünüyorum. ankarada baktım abdülkadir özcanda satılıyo fiyatları ise peşinde 120 ytl civarında...

sizin bildiğiniz daha uygun verebilecek biyer var mı????
tam adres olsun lütfen.

teşekkürler
Üsdat Kazım Karabekir de MMG jant lastik var en uygun fiyatlı olarak ordan temin edebilirsin ben çok dolaştım jant lastik alırken ikisinide en uygun fiyatlı oradan aldım yeni bir lastik markası çıkmış acchile diye ondan aldım satıcının tavsiyesi ile inanılmaz memnunum.

yenimahalle'de Salih var...hemen hemen her marka var...sormakta fayda var...
telefon 327 47 83

Geri