Ankarada aksesuarcı aranıyor!!

selcuk_abanoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ankarada dikmen civarında bildiğiniz ucuz bir aksesuarcı var mı?geçen astrama egzos nikelaj almak için dikmende bi aksesuarcıda durdum netten 8ytl ye baktığım nikelaja 30ytl fiyat çekti bende tşekkür edip çıktım sizce verdiği fiyat normal mi? bir de görüşlerinizi almak istiyorum astra g ye bu nikelaj gider mi?

otm221539smallhs2.jpg

Yuvarlak yerine biraz daha oval veya dikdörtgen formunda daha çok yakışır.Montaj fiyatını da göz önünde bulundurmalısın...

yorum içn tşkler montajını kendim yapacağım adama da söyledim zaten zo birşey diil montaj fiyatı o kadar farkettirmemesi lazım

Kelepçeliymiş, şimdi gördüm.Çoğu model kaynakla monte ediliyor...

8 ytl egsoz ucumu:eek:
link alabilirmiyim

8 milyona alacağın egzos ucu 1-2 ay sonra paslanır. Hakiki nikelaj değildir. Geçen sene Ankara Kazım Karabekir Caddesinden 30 YTL ye yassı tip (10 YTL kaynak masrafı) almıştım. Halen kullanıyorum. Paslanma yok. Kazım Karabekir caddesindeki SEYFAR'da ( Shell benzinliğinin karşısında) Seyhan Beye git. Selamımı söyle, o sana yardımcı olur.

8 milyona alacağın egzos ucu 1-2 ay sonra paslanır. Hakiki nikelaj değildir. Geçen sene Ankara Kazım Karabekir Caddesinden 30 YTL ye yassı tip (10 YTL kaynak masrafı) almıştım. Halen kullanıyorum. Paslanma yok. Kazım Karabekir caddesindeki SEYFAR'da ( Shell benzinliğinin karşısında) Seyhan Beye git. Selamımı söyle, o sana yardımcı olur.

baktığım üründe 2 yıl garanti veriyodu yoksa niyetim 30-40 milyonluk iyi birşey almaktı sonuçta bi kere alınıyor ama 8-10 milyona baktığım birşeye adam 30 milyon fiyat verince kafam takıldı verdiğiniz adres için teşekkürler uğrayıp bakacağım.

netten almayı neden düşünmüyorsun?

Geri