Ankara'da 39TL'ye Klima Gazı..

yakın zamanda Şaşmazda Platin Elektrikte gaz bastırdım memnunum. Platin Elektrik Salih Usta'ya Opel Garage aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar yokmu? Burada klima gazı işlemi yaptıran.

kemal abi yarın büyük ihtimal sanayiye gidiyorum, ankaradayım. ben de bir baktıracağım. Opel garaj'a gideceğim..

Bugün o kadar çok dolaştım ki sanayide, nevrim döndü. Amma zormuş klima yaptırmak. Birine gidiyorum başkasına gönderiyor..

Klima gazı

Arkadaşlar benimde klimaya gaz bastırmam gerekiyor.Yakın zamanda yaptıran varmı?Ankarada tavsiye edebileceğiniz yer varmı yoksa herhangi bir yere gidip bastırmalımıyım?

Bende cumartesi günü klima gazı icin gitmiş ama kompurosör arızalı imiş bende Salih Usta gittim halletti

salih ustada yaptırdıklarınızın fiyatını yazmamışsınız... tam bilgi yok kastamonuda gaz 100 tl buyur burdan yak...yakında ankara seferi var banada...acil bilgi verirseniz sevinirim...

700 gr gaz 100 tl edebilir aslında normaldir de siz yine de hemen gidip bayılmayın biz gittiğimizde 60 tl saymıştı, ama bize de farklı masraflar çıkarmıştı klimacı. demem o ki bizim gibi hemen her şeye atlamayın derim. bozuk çıkarsa adam garanti veriyorsa yaptırın klimayı orada.

Geri