Ankara Sigorta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan capuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnternetteki şikayet sitelerinde başınıza gelenleri yazın. Belki faydası olur.

yorumlar için teşkkürler bugun kaskodan 1 haftalık arabada gonderdıler pazartesi konusucam eksperle olmadı artık dediğiniz gibi genel mudurluge gidip ne olacagına bakıcam işin komigi bugun kiralık arabayı getiren de keske ankara sigortadan yapmasaydın surunduruyolar dıyor yazık yani verilen paralara.

axa oyakda benim sigorta yolda kaldım çekici istedim yolladılar para vermedim çekiciye başka sigortalar bu hizmetten ek para alıyorlar yada belli bir yüzdesini size ödetiyorlar..
bir kazamda 5 milyar masraf çıkdı hemen ödediler.. oyak iyi ama pahalı diğer kasko şirketleriyle bir kıyaslama yapılınca aralarında bir hayli fiyat farkı var..

ankara çok sıkıntılıymış onu bende duydum zaten acentalarıda acenta değil leventteki acentasına gitmişdim zamanında mesela eskiden inşaat şirketi hemde avukatlık bürsoydu adamlar ek iş olarak acentalık almışlar yani böyle acentalar olursa böylede hizmet olur.. her kez bildiği işi yapmalı..

ben zamanında güneş sigortadan yaptırmıştım aracımı 2 ay sora sattım geri ödeme yapacaklarını bilmiyodum kendileri bikaç defa aradılar paran hazır gel al diye bikaç ay sora gidebildim ve paramı iade ettiler çok memnun kalmıştım şimdi kaskom yok ama yaptırırsam yine güneş sigortaya yaptırırım

Geri