ankara ıcın super ucuz lpg fıyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar hanı erler ya bılmem neyı kırık kedı gıbı cok gezdıgımden suan en ucuz gazı satan mılangaz bayıı verıyorum
ankara ıcın super ucuz lpg fıyatı 1540 ytl

ivedıkte sanayıye gırmeden lokantaların oldugu caddedekı (urfalı kebepcı eyvan sofrası vb) yerde..............

abi bende oradan alıyorum lpg 10 numara kaliteli ve ucuz bıde adam istemeden selpak koku v.s verdi hoşuma gitti tavsiye ederim:good:

Kayseride 1810 Ya

arkadaslar hanı erler ya bılmem neyı kırık kedı gıbı cok gezdıgımden suan en ucuz gazı satan mılangaz bayıı verıyorum
ankara ıcın super ucuz lpg fıyatı 1540 ytl

ivedıkte sanayıye gırmeden lokantaların oldugu caddedekı (urfalı kebepcı eyvan sofrası vb) yerde..............

kalitesi nasıl peki??????????????.çünkü biliyosunuz benzin gibi gazda kalite olmazsa performans kaybı oluyor.

94 liraya doldurdum depoyu biraz önce 1,83'den.. 1,54'den olsa 79 liraya dolacaktı :eek::eek:
15 lira fark ediyor benim arabanın 1 deposunda. Gönderin Antalyayada arkadaş nedir bu yaw :o :(

gazı 1540 dan doldurdum bastım alanyaya gıttım aksam dondum
hız 150 160 5 saatten az zamanda vadım gıdıyor kuheylan..:) :)
gaz kalıtelı dokme gaz degıl dırek mılangaz eurolpg
haa bu hızda ortalama 500km yaptım basmazsam 610km yapıyorum
gaz max 84 ytl alıyor depo
ayrıca opel garage da hakanım sagolsun bujı kablosu ve performans bujı taktık bosh 4 tırnak yola oyle cıktım canavar.

bende gördüm harun abi haftasonu kocaman yazmışlar 1.54 diye!.. bidahaki dolum ordan!.. :)

demıssek 1540 dır yanlıs olmaz

1,59lira 1011 kavsagı milangaz

Geri