Ankara`daki kazalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün buzda yaptıgım şovu video ya cekmem lazımdı:)...
sonra gidip civilileri taktım gerci ama olsun:D

hakkaten yazık yaa. abi ostimden ivediğe gittim net 29 araç kaza yapmış. şuan ortalık çok çok kötü heryer buz şeklinde.

bende de yazlık lastikler var çıkmıyorum arabayla :) kışlık almak lazım :s

Bugün Ümitköyde Seyir kafenin olduğu caddede Ümitköy anadolu lisesi önünden itibaren belki 30 araç vardı birbirine giren Jandarma trafik belki öğlene kadar rapor tuta tuta bitiremedi. Meteoroloji kar geliyor diye bas bas bağırmasına rağmen belediyelerin akşamdan tuzlama yapmamaları bir sürü maddi hasara sebep oldu yine, birde sürücülerin acemilikleri ve tedbirsizlikleri eklenince durum böyle oluyor. Bahsettiğim kazalar içerisinde birtanesi çok dikkatimi çekti bir tane Vectra CD Fiat Marea ya arkadan çarpmıştı vectranın önü dağılmış fakat marea nın sadece tamponu kırılmıştı. Ben açıkcası şaşırdım çünkü Opelleri çok daha sağlam sanırdım.

dün bende evin önündeki dik yokuştan inerken arabayı durduramadım sabahın erken saatleriydi ve yol tamamen buzdu abs devreye girdi en az 20 metre bu şekilde indim Allahtan anayolda kırmızı yanıyordu yol boştu yola çıkar çıkmaz toparladım söğütözünde en az 6-7 araç vardı orta refüje çıkmış bekliyorlardı bugün araçla gelmedim en garantisi bu havalarda toplu taşıma araçlarını kullanmak siz dikkatli olsanız bile arkanızdaki araç kaya kaya gelebiliyor

arabada plakasız 0 km astra sedan çok süper reklam
olmuş çok yazık çok.

video cok kotu ya kıslık donanımı olmayan araclarla yola cıkmamak lazım

bu akşam tv haberlerinde bir ticari tofaş hızlı bi şekilde duran araca çarptı!
ön tarafı cama kadar dümdüz oldu hayretle izledim:(
kışlık lastikler yalnız kar ve buz için değil soğuk havalarda yumuşaklığını korudukları için kuru yolda da yazlık lastiklerden daha iyi tutunurlar.
bence herkes kışın kışlık lastikleri kullanmalı.

Geri