Ankara`daki kazalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@honi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün eryamandan çıkmamama rağmen bir sürü kaza gördüm çok şaşırdım mesela belediyenin körüklü man otobüsü virajı alamamış yan yan kaya kaya tarlaya girmiş yine başka bi kaza da fazla kullanılmayan bir yolda damacana su satan bayinin minibüsü orta refüjdeki direği devirmiş karşı tarafa geçmiş sırt üstü yatıyodu yine başka bi kazada 3 şeritli kocaman yolda palio gitmiş kaldırımla bitişik duran minibüse çarpmış çok enteresan kazalar gördüm kaportacılar çoştu kesin bu arada kaza yapanlar acemimi yoksa araçlarına gerekli bakımımı yapmamışlar anlamadım duyduğuma göre diğer semtlerde de acayip çok kaza olmuş merak ettim gördüklerinizi buraya yazarsanız olayın ne kadar büyük olduğunu görebiliriz belki

neyi doğru yapıyoruz ki.....

buzlanma var ve dikkatsizlik sonucu oluyor...

kaportacılarda ekmek yiyecek böyle şeylerden, hiç kaza olmazsa hiç olay olmasın da açmı kalsın, hırsızlıkmı yapsın Muhammet;)

kaportacılarda ekmek yiyecek böyle şeylerden, hiç kaza olmazsa hiç olay olmasın da açmı kalsın, hırsızlıkmı yapsın Muhammet;)

bi şekilde bi döngü var aç kalmasınlar tabi ki ama yani şimdi gitsen herhalde 2 haftandan önce alamazsın arabayı öle bi yoğunluk vardır tahminimce

bi şekilde bi döngü var aç kalmasınlar tabi ki ama yani şimdi gitsen herhalde 2 haftandan önce alamazsın arabayı öle bi yoğunluk vardır tahminimce

eee sende kaza yapmıcaksın artık:)

zenginde olmasın ama:D :D :D

eee sende kaza yapmıcaksın artık:)

Allah göstermesin tabikide bugün çıktım bi denedim vakumlu kar lastiklerimi (reklam oldu ama :D) 10 numara karla kaplı yolda solalom yaptım neredeyse tık yok arabada bide ESP olsa hayvan gibi gidecem :D

Geri