Ankara da otomatik şanzuman ustası arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polat1086
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

polat1086

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 model vectra b 1.8 cd otomatik vites aracım var lpg takılı brc marka.Aracım hareket halinde yavaşlarken tahmini 2.vitesden 1.vitese geçişde bi sarsıntı oluyor sanki biyere takılıyor da sonradan kurtuluyor gibi bu sorunu çözmek için iyi bi şanzuman ustası arıyorum yardımcı olursanız çok memnun kalırım:(

bak arkadas sana buraya bur isim ve numara yazacagım önce o numarayı ara derdını anlat o ne derse ona göre hareket et TÜTÜNCÜ OTOMOTİV /İSTANBUL VOLKAN TÜTÜNCÜ 05322534517 burada sadece otomatik sanzuman yapılır ve türkıyenın heryerınden sanzuman gelır duruma göre sanzumanı söktur kargo ile yolla yapıldıktan sonra sana tekrar kargo ile gelıyor ve taktırırsın

Başlık Ankaradan Şanzıman ustası. verilen adres istanbul. :)
Neyse; Sevgili arkadaşım Ankara da Ostim matbaacılar sitesi etrafında bir işyeri var. Şu an adresi ve telefonu yanımda değil. Türkiyenin en iyi ustası. ve Ostim de kime sorsanız Şanzımancı Uzun baki diye herkes tanır. Oldukça tanınmış bir ustadır. Bu adamı bul. Otomatik şanzıman işi şakaya gelmez. Benimde problemim olmuştu. Usta 1500 tl istedi. Bana yüksek geldi. ve 1.000 tl ye başka birini buldum yaptırdım ama sonuç rezalet. Yeniden 1500 tl ye baki ustaya yaptırdım.

Baslık ankaradan usta istanbul dıyosun ama buraya basbakanlık cumhurbaskanlıgı ve dıger kurumlardanda sanzuman gelır ve yapılır gıder dıkkate alın bence bırkere 1500 tl gıbı bır rakama sanzuman kıt takımını alabılırsın arkadsım daha bunun türbini falan derken ucuz et kötü yahni ve bırcok yetkılı servıste yollar

Herkesin ustası kendine güzel diyip, konuyu uzatmayalım.

Baslık ankaradan usta istanbul dıyosun ama buraya basbakanlık cumhurbaskanlıgı ve dıger kurumlardanda sanzuman gelır ve yapılır gıder dıkkate alın bence bırkere 1500 tl gıbı bır rakama sanzuman kıt takımını alabılırsın arkadsım daha bunun türbini falan derken ucuz et kötü yahni ve bırcok yetkılı servıste yollar
Başbakanlıktan Cumhurbaşkanlığından şanzıman gelmesi o firmanın profesyonelliği için ölçüt değildir. (Burada açıklamayayım ama o konuda nelere şahit oldum ben) Ancak iyi bir işyeri de olabilir zaten ben buna itiraz etmedim. Arkadaşımız Ankara da diyor. Nasıl olacak. Şanzımanı ankarada söktüreceksin. Şanzımanı kargo ile İstanbula yollayacaksın araba günlerce yatacak. Bir sürü kargo ve sökme takma parası vereceksin. sanki Koca Ankara da usta yokmuş gibi. Sence mantıklı mı? Ayrıca Ortalama bir otomatik şanzımanı zaten her yerde 1500 tl den başlar. Bahsettiğin işyeri de dahil...

Geri