Ankara da mobeselerden yada radarlardan ceza yiyen varmı?

ben biranlık radara karşıyım.2-3 defa aynı suçu işlerse ceza kesilmesi taraftarıyım.özellikle uzun yolda.

üstelik limitin konulduğu yerler trafiğin akışkan olduğu,hatta bazen 3şeritli olan yolllar.halbuki hız limiti 70değilde 90 gibi dengeli bir hız limiti olsa,herkes birden 70e düşerek tıkanma,hemde o akışkan yolda 70le giderek sıkıcı ve bir o kadar gitmesi yere zaman kaybı yaşamaz.kısacası limit 90 olmalı ve sık sık aralıkta olmalı ki 90km hız limiti korunmuş olsun

Wala beni o kameralardan bir tanesi İstanbul'da telefonla konuşurken yakalamıştı 69 lira eve geldi.Ancak 2 hafta içinde ödediğim için %25 indirimle ödedim.Ayrıca Ankara'ya geldiğimde beni en çok rahatsız eden mevzu;trafikte seyrederken Ankara trafiğindeki arkadaşlar mobesenin dibine gelene kadar gayet hızlı geliyorlar ancak mobeseye gelince freni köklüyorlar.Bu durum beni trafikte tabiri caizse deli etti.:)

eskişehir yolundaki 70 hız sınırına alıştık artık, 68le geçiyoruz ama eskişehir yoluna paralel olan yeni bulvardaki hız limiti belirsiz.. tabelalarda 50 yazıyor ancak kamera nın olduğu direkte herhangi bir ışıklı uyarı yok.. halbuki otoban gibi yol, eğer 50 ise gerçekten çok yazık..

Geçenlerde bir gazetede yazıyordu.İstanbulda ki eds kameralarından biri bir aracın resmini çekiyor.Şöför ve yanındaki bayanın kemerleri takılı değil.Bunun üzerine o resimle birlikte ceza makbuzunu eve gönderiyorlar.İşin ilginç yanı ise şu.Adam evli.Yanındaki sevgilisi.Adam o sırada şehir dışında iş gezisinde olduğunu hatta o gün izmirde olduğunu söylüyor karısına.Karısı bir bakıyor adam istanbulda başka bir ilçede bir bayanla el ele arabanın içinde.Ve bu resim mahkemede boşanma davasında delil olarak kullanılıyor.

Siz siz olun mobese ve eds kameralarının olduğu yerde çapkınlık yapmayın :D

duyduğum kadarıyla yolcu koltuğunda oturan bayanın yüzü sansürleniyor.. bu olaydan dolayı olabilir :D

sıhhiye tandoğan arasında tren garı yakınlarında her iki yönde de var. ama bunlarda ışıklı uyarı yok, öncesinde hız limiti yazan tabela yok. bu yolda sınır 50 mi 70 mi??

Geçenlerde bir gazetede yazıyordu.İstanbulda ki eds kameralarından biri bir aracın resmini çekiyor.Şöför ve yanındaki bayanın kemerleri takılı değil.Bunun üzerine o resimle birlikte ceza makbuzunu eve gönderiyorlar.İşin ilginç yanı ise şu.Adam evli.Yanındaki sevgilisi.Adam o sırada şehir dışında iş gezisinde olduğunu hatta o gün izmirde olduğunu söylüyor karısına.Karısı bir bakıyor adam istanbulda başka bir ilçede bir bayanla el ele arabanın içinde.Ve bu resim mahkemede boşanma davasında delil olarak kullanılıyor.

Siz siz olun mobese ve eds kameralarının olduğu yerde çapkınlık yapmayın :D
Çok tehlikeli çookkk :D

Ankara gibi acemi kaynayan trafikte 70 olması mantıklı bence.Gereksiz tıkanmalar tabiki oluyor ama ayna kullanmayı bile bilmeyen , acemice kullandığını kabul etmeyen sürücülerin sebep olduğu tıkanıklıklar kadar değil bence.Ankara da öyle bir mantalite var ki maşallah her şerit aynı hızda :) İstanbul da bile daha kolay trafik.

Geri