kanka yardımcı olabilirim sana istersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CD yi okuyan lazer kirlenmiş yada bozulmuş olabilir ondan dolayı yapıyordur eğer Ankara`ya yolnuz düşerse Emekte Mesut elektronik var birçok markanın orjinal teyplerinin tamirini yaptığı gibi Opel araçlarınında orjinal teyplerinin tamirini yapıyor.ben 2 sene önce yaptırdım şuana kadar gayet iyi çalıştı herhangi bir sorun çıkartmadı tavsiye ederim :good:
hocam cıhazınız cdleri okumuyorsa veya no dısc dıyorsa lazerın ısı bıtmıs demektır bunun ıcın mekanık degısmesıne gerek yoktur yaklasık 80 ıla 100 ytl arası sıfır lazer alıp ılk gunku gıbı calısmaya devam edebılır...bu cıhazlarda kullanılan lazer sony lazerıdır...
ıstersenız bu konuda yardımcı olabılırım ozel opel servısınde elektronık sıstemlerınde calısıyordum kısa bır zamana kadar....
Muhammet, bende de aynı sorun var.. Orjinal CD'de pek sorun çıkartmıyor ama evde kendi çektiğim CD'leri okumuyor.. Gittim lazer temizleyici CD alıp onu denedim, onunda pek yararını görmedim.. Mesut Elektroniği biliyorum, acaba götürüp yaptırsam mı diyorum ama forumdan Burak (burakank) arkadaşım benim için yeni bir teyp bulmuş, orjinal mp3 çalarlı ve aracın ön konsoluna uygun kurşun renginde.. Gidip 650tl verip yeni teyp mi alsam, yoksa sadece lazeri mi tamir ettirsem karar veremedim..
valla abi birçoğunda direksiyondaki tuşlar kullanılıyor ama Bilgi ekranı orjinal dışında hiçbir ekranda çalışmıyor diye biliyorum ve ayrıca ön konsolun estetiğini orjinal dışı teyler bozduğu için ben gittim yaptırdım bence yapılıyosa sende yaptır diyorum