İbo gelirse bende gelirim.Al çöz buyur
5d mark yoksa 5d avro olsun exilegs gelmezse maden hiç yok biline
UYUZSUNUZZZZZ okadar
biraz kaşıntısı var bu ankara ekibinin ben kepekleri temizlerim buluşmada
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbo gelirse bende gelirim.Al çöz buyur
UYUZSUNUZZZZZ okadar
Bu arada 5d mark gelecek Hatta şöyle gelebilen arabayla gelsin güzel fotoğraflar çıkacak KAŞINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN5d mark yoksa 5d avro olsun exilegs gelmezse maden hiç yok biline
ZAMAN 11.12.2011 PAZAR yer ve mekan bilgilerini daha sonra ilave ederiz.yanlız bu kadar kişiye mangal yapmak oldukça zorlar onun için bir mangal evi gibi bir yerle anlaşıp daha sonra sohbet ve çay içebileceğimiz bir mekana geçiş yaparız diye düşünüyorum. isteğe bağlı olarak foto çekebileceğimiz bir mekanada geçebiliriz.
ZAMAN 11.12.2011 PAZAR yer ve mekan bilgilerini daha sonra ilave ederiz.yanlız bu kadar kişiye mangal yapmak oldukça zorlar onun için bir mangal evi gibi bir yerle anlaşıp daha sonra sohbet ve çay içebileceğimiz bir mekana geçiş yaparız diye düşünüyorum. isteğe bağlı olarak foto çekebileceğimiz bir mekanada geçebiliriz.