7 May 2007 #11 burkay83 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Nis 2007 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 hacettepe mezunuyum, şu anda boğaziçinde master yapıyorum, bilkent,odtü,gazi,ankara hepsinin şenliklerinde bulundum. Hacettepe gibisini görmedim. muazzam, gerçek şenlik
hacettepe mezunuyum, şu anda boğaziçinde master yapıyorum, bilkent,odtü,gazi,ankara hepsinin şenliklerinde bulundum. Hacettepe gibisini görmedim. muazzam, gerçek şenlik
7 May 2007 Konuyu Başlatan #12 KentucKy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Şub 2007 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 LND' Alıntı: TOBB üniversitesinde kim var acilen lazım hayat meselesi ölüm kalım mevzusu lütfennnnn Genişletmek için tıkla ... bana ne ısmarlıyon?haberi ben verdim
LND' Alıntı: TOBB üniversitesinde kim var acilen lazım hayat meselesi ölüm kalım mevzusu lütfennnnn Genişletmek için tıkla ... bana ne ısmarlıyon?haberi ben verdim
7 May 2007 #13 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bakarızzzzz gecen gün baktım öyle bişey yoktu demek yeni eklenmiş sayfalarına yada ben göremedim tavlada 1 puan avantaj veriyim barii sanada
bakarızzzzz gecen gün baktım öyle bişey yoktu demek yeni eklenmiş sayfalarına yada ben göremedim tavlada 1 puan avantaj veriyim barii sanada
7 May 2007 Konuyu Başlatan #14 KentucKy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Şub 2007 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 yok olmaz sana fener forması giydiriyoduk hani nerde?