Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazacam yazacam bir türlü yazamadım hep unuttum neyse sonunda yazıyorum öncelikle teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara
aracı benden habersiz yetkili servise götürmüşler ön amortisörleri değişmiş 200 ytl ye ve daha sonra terazi kolunun da kırıldığını değişmesi gerektiğini işçilikle birlikte fiyatının 300 ytl tutacağı şöförümüze söylenmiş bende bunu duyunca kalktım servise gittim 300 ytl nin çok olduğunu filan söyledim pazarlık yapmaya çalıştım ama nuh dediler peygamber demediler bende bu arada telefonla dışarıdan parçayı buldurmaya çalıştım ben sağa sola telefon ettikçe serviste beni sıkıştırmaya başladı (işte parçayı alacaklar biraz acele ederseniz eleman parçacıdaymış filan) bende dayanamadım o halde çıkarttım minibüsü servisten daha sonra parçanın aynısını Ankara daki başka bir yetkili serviste buldum fiyatıda 130 ytl 30 ytl de işçilik alırız dediler açıkçası şok oldum daha gidip 300 ytl diyen servisin yüzüne bunu vurmak nasip olmadı nasıl bir ticaret mantığıdır anlamış değilim böyle bir rezalet nası olur ikiside yetkili servis biri diğerinin 2 katı fiyat veriyo yazıklar olsun bu fiyatlada yetinmedim gittim çıkmacıdan 50 ytl ye aldım dışarıda da 20 ytl ye taktırdım uğraşmasam peşinden koşmasam benim üstümden bir sürü para kazanacaklar bu yetkili servislerin hepsi böyle anlaşılan opel hyundai vw tofaş diye bir ayrım yok herhalde
bu arada Buğra çok teşekkür ediyorum opaş a gidemedim ama telefon ettim tanıdık varmış orda yardımcı oldu sağolsun birçok konuda hallettik olayı