Ani frende yanan dörtlü flaşör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CotYorA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CotYorA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ani frende dörtlü flaşörlerin yanması bizim araçlarımızda var mı? Ben henüz denemedim ama merak ediyorum

Ynt: Ani frende yanan dörtlü flaşör

evet arkadaşlar bu astranın tüm modellerinde standart olarak sunuluyor, anlayacagınız var ;D

Ben ani fren yapınca sinyaller değil de fren lambaları çok hızlı bir şekilde (saniyede 4 kezdi sanırım) yanıp sönüyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba? Dörtlüler ise araç kaza yaparsa otomatik olarak yanmaya başlıyor bildiğim kadarıyla.

Araç ESP devreye girdiğinde ve ani fren yapıldığında 4 lü flasörler yanmaktadır. Başıma geldi daha önce. ben farketmedim ama arkadaki araçta bulunan arkadaşım söyledi.

bende bu olayı oldukça merak ediyorum. denedim hatta frene baya sağlam asıldım falan ama yanmadı. bi kere sağlam kaydım esp girmişti devreye ondada o şaşkınlıkla hatırlamıyorum yandımı falan :D ama yanmıyo diye biliyorum

Yanmiyor arkadaslar
Bosuna hirpalamayin araci yanacak diye

bulent_tnt link' Alıntı:
Yanmiyor arkadaslar
Bosuna hirpalamayin araci yanacak diye
Abi aracı ilk aldığımızda bazı fonksiyonları kapalı konumdaydı acaba bu özellikte mi kapalı. açmamız gerekiyor olabilir mi?

noproblem91 link' Alıntı:
Abi aracı ilk aldığımızda bazı fonksiyonları kapalı konumdaydı acaba bu özellikte mi kapalı. açmamız gerekiyor olabilir mi?
kardesım acılcak bısey yok aracta bu ozellık yok ınsıgnıa larda var

bulent_tnt link' Alıntı:
kardesım acılcak bısey yok aracta bu ozellık yok ınsıgnıa larda var
sn dinojasie bu özellik standar olarak sunuluyor diyince acaba bizde mi kapalı diye düşündüm abi. belki 2010 modellerde falan vardır 2012 lerde kaldırmışlardır. Bende ani fren yapmıştım yanmadı.

astra j lerın hıcbırınde yok bosuna fren testi yapıpta arabayı hırpalama bence..

Geri