ANGEL konusunda yardım lütfen...!!

eee gengiz abi ne yapıcam ben şimdi angel lar elimde mi patladı şimdi benim :D

Bu işlerle ugraşan arkadaşlar fikir verecektir.

bundan emin abi zaten ilgilendiğin için teşekkür ederim.konuyla ilgisi olan arkadaşlardan hala yardım beklemekteyim

h7 xenon alpülü alabilirsin. sadece ampül ama. soketlerin uyması için projektörün arka kısmını h7 ye uygun olanlarla değiştirebilirsin (çıkmacılarda vardır). aldığın yere iade edebilirsen ki 1 hafta içinde iade hakkın var iade et. yada satılığa çıkar faturanla. 15 tl bile ucuza versen alan olabilir bulunduğun ilde elden. yada ben yakında farlarımı satacağım (fk) onları alırsın :)

arkadaşm ampullerini değiştirme.angelların ampulleri h1dir.artık orjinalle işin kalmadı senin.orijnal farları sök.angelları tak.fişlerini tak.angelların içindeki H1 ampulleri çıkar,Xenon h1lerini yerine tak.angelın içinde 2 tane kablo göreceksin.ampule baglanan biri + biride - bu uçları iyi tespit edip xenonun balastlarına girmen gerek bu kadar basit.takıldıgın yer olursa sorabilirsin.Tekrardan okudum Sorunu İlk aşamada xenon takmıycaksın sanırım.ozaman direk orjinal farını sök angellarını tak fişini tak tamamdır.ampulleri içinde zaten başka işin yok.

Saygılar.

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla zaten bütün angel eyeler H1 olarak üretiliyor... sen direk H1 xenon al tak yolunda açık farında açık olsun :)

arkadaşm ampullerini değiştirme.angelların ampulleri h1dir.artık orjinalle işin kalmadı senin.orijnal farları sök.angelları tak.fişlerini tak.angelların içindeki H1 ampulleri çıkar,Xenon h1lerini yerine tak.angelın içinde 2 tane kablo göreceksin.ampule baglanan biri + biride - bu uçları iyi tespit edip xenonun balastlarına girmen gerek bu kadar basit.takıldıgın yer olursa sorabilirsin.Tekrardan okudum Sorunu İlk aşamada xenon takmıycaksın sanırım.ozaman direk orjinal farını sök angellarını tak fişini tak tamamdır.ampulleri içinde zaten başka işin yok.

Saygılar.

bu kadar basit zaten soketlerde birbirine uyar zaten. alırken dikkat ettiyseniz. aracınızın birebir ölçülerinde üretilmiştir diye yazar hiç sorun yaşamazsınız. kolay gelsin.

sanırım anladım yani h1 ampullerin girişleri benim araçtan gelen soketlere uyar bi sorun yaşamam doğru anlamışmıyım?

aldığın angellerin soketi ile senin orjinal farın soketini karşılaştırırsan görürsün. deneyap orjinal farların soketini sök aldığın farlarıni ile dene bakalım olcak mı. ozaman görürüz hepimiz. kolay gelsin.

sanırım anladım yani h1 ampullerin girişleri benim araçtan gelen soketlere uyar bi sorun yaşamam doğru anlamışmıyım?

Uyar Arkadaşım zaten o kısımlarıyla ilgili baglantılarla oynama gerek yok.sadece fişlerini takacaksın olay bitecek.

Geri