angel eye ve ledli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daukan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar.
angel eye ve ledli far sahibi arkadaşlara bir sorum olacak.
bende bunlardan birisini xenon ile kullanmayı düşünüyorum.
bunlar takılınca far yükseklik ayarı iptal oluyor mu?
ayrıca kullanan arkadaşlar farların aydınlatma performansından memnun mudur?

birde bazı angel satan siteler xenon takılması halinde garanti dışı olur diyor?

kısacası bunu önerir misiniz düşünceleriniz nedir
teşekkürler
iyi forumlar

ben astra g de sonar kullanıyorum kısa farlar xenon mercekli oldugu için hiç bi sorun çıkartmıyo ayrıca far yükseklik motoru takılıyo ve çalışıyo yukarı aşşagı yapabiliyosunuz xenon takılması halinde garanti dışı kalır dedigi içine su almasından bahsediyo çünkü farın arkası yani ampul arkaları kapatlı xenon takılcagı zaman bu kapak ta küçük bi delik açılıyo ordan su alır filan diyolar ama ben henüz öyle bi sorun yaşamadım ordan su zaten nasıl gircek merak ediyorum :) gece aydınlatmasıda gayet güzel memnunum orjinal h7 ampul degil kısalar h1 tipi ampul var bu xenonlarda

ampul tıpı fk marka h7 sonar marka h1 kısalar normalde xzenon takılmıyor ustunde uyarı kagıdı vardı xzenon takılmaz dıye orjınalı farı kadar göstermesede ıdare eder uzun yol yapıyosan bulaşma derım gözlerın şaşı olur :D

Serviste mercekli xenon takıyorlar benim bildiğim.Garantili...

500 tl yi asmamayı düsünüyorum
duygusal yani

fk angel eyes, h7 xenon kit yükseklik ayar motorum çalışıyor.aydınlatma performansından memnunum ama bi-xenon performansı beklememek gerekiyor.

xenon takılınca garanti dışı kalmasını ilk defa duydum.biraz işin bahanesi gibi.kolay kolay da sorun çıkacak bir parça da değil zaten.yalnız 8000k xenon kit kullandığınızda yağmurda aydınlatması oldukça zayıflıyor.uzunlarda sarı ampul kullanıyorum.siste de karda da yağmurda da memnunum.

600-700 civarı mercekli hella al.

junyanlar'ın mercekleri çok kötü.takıp da sökenleri, direk mercekleri değiştirenler var.

Geri