AngeL Eye far takmak Zormu?

elin ince narinse tarif edebilirim

far ayar kolları farın en köşesinde olur musluk gibi sıkarsan yuakrı bkar gevsetirsen aşagı ayrıca uzunları ayarlamak için kaputu açtıgında küçük bi vida görcen farların üstünde (montaj vidası değil) yıldız uçlu tornadiva ile ayarlanıyor

aletli far ayarı yapn yerlerde var 5 liraya ama sen de yapbilirsin özellikle far ayarını ben fiat albea yüksekliğindeki arabaların arkasında yapıorum tam onalrın tampon çizgisiyle aydınlanma çizgisi eşit olucak

uzunlar bende lazer gibi bi acayip yolda yuvarla yuvaarlak iz bırakıyo geniş bi aydınlatma yok :(

angel çok ta ii bişi değilmiş ya :(

xenon yoksa angel hiç bir işe yaramaz arkadaşlar ve de xenon'un kalitelisi olması şart ;)

xenon mtec 8000k aldım ama daha gelmedi.. dediğiniz gibi yapıcam teşekkürler

angel lerde far ayarı zor oluyo fazla aşağı inmiyo kardeşimin arabaya taktıklarımızın ayarı yapılamadı far ayar vidası sonuna geldi takıldı ama far hala aşağıyı gösterdiyodu farın içini açtık merceklerin bağlı olduğu ayaklara pul atarak yönünü aşağıya doğru verdik
marka FK pug 206 ya taktık

xenonlarım bugun geldi 1 hafta önce bana 6000k gönderdiler geri gönderdim ben 8000k istiyorum diye.. 1 haftadır bekliyordum buyuk bir umutla açtım yine 6000k çıktı artık nasibimiz buymuş demekki vazgeçtim yarın 6000k taktırıcam :S

sonuç noldu? foto koyma şansın olursada süper olur ..bende düşünüyorum angel..

6000k daha iyi mtec benim hayalim fiyat nedir bi aydınalatırmısın

bide ürünüü takmadan bi resimlerini koy piyasada çok fazla sahte mtec var ben anlarım yabnacı sitelerden araştırdım

balastın alt kısmı plastikten olcak vida delikleri üzerinde

sahtelerde balast tamamen metal montaj için ayrı bi pasltik malzeme var

insallah orjianldir bide aldıgın yeri ve fiyatı bildiririmsiin ;)

resimleri koyarım arkadaşlar.. pazartesi taktırcam çok yoğundu bugun..

Turkcell',n alışveriş sitesi var iştecell lilere özel kampanyalar var..
ben mtec xenonu 300ytl 12 taksite aldım.. piyasa fiyatı 420ytl gibi

amasyalı arkadasım niye demiyosun sen ya kaçarmı bu fırsat ben şimdi arıyorum hemen google dan

Son düzenleme:
Geri