anfi çok amper harcıyormuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recepp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recepp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
anfi ile ilgili hiç bilgim yok ama çok meraklısıyım aracımızdaki magnat clasic 360 markalı anfi arıza verdi tamirciye gösterdik çıkışlar yanmış dedi onları değiştirdi ama yeni bir sorun oluştu anfi çok fazla amper harcıyo dedi böyle giderse 2 saatte aküyü boşaltırsınız dedi bir öneriniz var mı aceba paylaşırsanız sevinirim forumda daha yeniyim bi yanlışım olduysa kusura bakmayın :dil:

Aküyü değişeceksin. Yeni amperi yüksek akü alacaksın. Bi nebze aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin :)

sende haklısın ama o sonrada oluşan bir arıza olduğu için canımı sıktı biraz

Amplifikatörün çıkış katı mosfetleri yanmıştır muhtemel.Kullanılan parçada sıkıntı olabilir.Yada tamir esnasında farkında olunmaksızın yapılan bir işçilik hatası felan olabilir.Bence tamiri yapan yere durumu aktarmak ve çözüm istemek.Güven vermezse başka bir yerde çözüm aramak lazım.Ama sana çok akım çekiyor diyerek teslim etmeye kalkmışsa zaten belli ki işine ehemmiyetli ve çözüm odaklı bir kişi değil.
Ben olsam " sonuçta sen bir arızayı giderdin ama başka bir arıza çıktı.Sorunu giderebiliyorsan gider ama yok gideremiyorsan ben bu amfiyi bu şekilde kullanamam ve doğal olarak sende tam anlamıyla tamir etmiş olmuyorsun.O nedenle gerekiyorsa parçanı al ve iade istiyorum" derdim.

haklısın olmadı öyle yapcaz başka çare yok

Geri