cengiz abi bizim astra g lerde var dimi cam sikişinca acilmasi f lerde varGeri inen camın sıkışyordur.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz abi bizim astra g lerde var dimi cam sikişinca acilmasi f lerde varGeri inen camın sıkışyordur.
benimde boyle tavsiye ederim:good:Arabaya cam modülü uyumlu alarm taktır.
kapları kitleyince camların da otomatikman kapansın.
Bence daha pratik bi çözüm olur.
merkezı kılıtle kılıtledıkten sonra kılıt butonuna uzun surelı basarsanız kendılıgınden kapanıyor yanı vectra oyle sızınkı nasıl bılemem kapanırken acılmasıda cengızın soyledıgı gıbı muhtemelen sıkısyor kapı fıtıllerı sıkyor olabılır
volkan cam modulunu kullanabilirsinOnu da düşündüm ama benim camlar bazen kapanırken kendini geri indiriyor...
Nedenini bilmiyorum...![]()
volkan cam modulunu kullanabilirsin
kendi kendine inmesi bende de oluyor ama sanırım bi ayar olayı, sol camı kapatırken sağ camın düğmesine basarsan, kapandıktan sonra tam yarı seviyeye kadar geri iniyor,
neden öyle bişey var anlamadım ama oluyor,
iki cama da aynı anda basınca kapandığında bu özellik çalışıyor sanırım.
cam kaldırma modulunun çalışması lazım.
bir de elektronikten anlayan arkadaşlar için, bizim araçlarda zaten basılı tutunca otomatik full açma kapama var neden cam kaldırma modulune ihtiya. duyuyoruz?
alarm bi şekilde oraya bağlanarak kapatması sağlanamaz mı?
bende alarm var, alırken netteki açıklamada otomatik cam kaldırıyo deniodu, bağlayan elektrikçi çocuk bilmemne özelliği yok senin arabada felan dedi ama bigün açıp kurcalicam o çocuk çok ii bağlamadı bence çünkü alarm ile kontak arasında bağlantı yok, giderken alarma basarsam sadece kapıları kilitlemesi gerekirken alarmı devreye alıyo ve çalmaya başlıyo...Hakan aynen dediğin gibi...
2 camı birden kapatmak isteyince geri itme yapıyor...
Şu işi alarmsız, modülsüz, aküye aşırı yük bindirmeden halledebilsem güzel olacak...