anahtarlık çalışmıyor..acil yardımmm :(

mustafabesen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
daha önce konuyu açtım ama yardım niteliğinde cvp gelmedi.:(

bu sefer resimler ile göndereyim dedim..anahtarlığın elektronik kitine veya parça ismine ihtiyacım var..bu arada ledsiz anahtarlık..şimdidden çok teşekkürler..

Ekli dosyalar

• DSCF2471.webp
    DSCF2471.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 66
  • Resim1.webp
    Resim1.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 61
Anahtar mı çalışmıyor? Arabayı mı çalıştırmıyor? Kapıyı uzaktan mı açmıyor?

Konuyu fazla bilmiyorum ama parçayı değiştirmek yeterli olmayabilir, belki yeniden frekans ayarlaması gerekebilir.

arabanın çalışmasında bir sorun yok....anahtarlık senkron olmuyor( yani kappıları açıp kapama işlemi yapmıyor )

Son düzenleme:
En son bende de aynı vardı anahtarciya götürdüm 20 tlya parça değiştirdi şimdi sorun yok komple 50 tl dedi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynı sıkıntı bende de vardı pili bitti zannettim pilini değiştirdim yine çalışmadı. Ardından elektronikçiye gittim bana kristalinin bozulduğunu masrafın 45 olduğunu söyledi. Peki dedim çıktım sonra internetten araştırdım bazen proğram siliniyormuş geri tanıtmak için anahtarın düğmesine basılı tutup kontağı çevirmek gerekiyormuş. Aynen uyguladık ve çalışmaya başladı. Sende de aynı sıkıntı olabilir.

Aynı sıkıntı bende de vardı pili bitti zannettim pilini değiştirdim yine çalışmadı. Ardından elektronikçiye gittim bana kristalinin bozulduğunu masrafın 45 olduğunu söyledi. Peki dedim çıktım sonra internetten araştırdım bazen proğram siliniyormuş geri tanıtmak için anahtarın düğmesine basılı tutup kontağı çevirmek gerekiyormuş. Aynen uyguladık ve çalışmaya başladı. Sende de aynı sıkıntı olabilir.

Diotunu lehim ile değiştirebilen, bu dediğinizi en baştan denemiştir.

Sadece kumanda 150 tl civarında. İçindeki devre dahil.Eğer anahtar da yaptıracağım derseniz 25 tl civarında maliyeti olur. Aracı çalıştırdığına göre içindeki çip de herhangi bir hasar yok. Eğer olsaydı sadece çip 400 tl gibi bir fiyatı var. Lehim işlemi pek sağlıklı olmuyor. Olsa bile 5-6 ay sonra lehimler yerinden atıyor. En sağlıklısı kumandayı değiştirmek ve yeni bir anahtar yaptırmak. Eski anahtar ve kumandanızı ise yedek anahtar olarak kullanırsınız ama aracı çalıştırmaz sadece kapıları açıp kapatırsınız. Çipini yeni anahtara takacağınızda dolayı.

Bende anahtarlar cepte dalgınlıkla denize girdim :dil:
Arabayı çalıştırdı fakat kapıları açmadı. Arkadaşın dedigi gibi anahtarları takıp kontagı açtım ve on saniye bekledim. Sonra kapılar açılıp kapanmaya başladı.

Geri