Anahtarla denize girdim.

geçmiş olsun düzelmiş allahtan.. daha yeni sigara paketiyle denize girdiğim çok oldu ama anahtara dikkat ederim... bide sinop gibi yerde anahtarı üzerinde bile bıraksan bişey olmaz zaten arabaya

Bende telefonla 2 kere girdim.

Arakadaşlar Elektronik bir alet le ister cep telefonu olsun isterk anahtar ipod ve... öncelikle panik yok...sökmeden ...Eger deniz suyuna girmiş ise...öncelikle çıkarttığınız cihazı.:o tatlı su kabına koyarak su kabı içerisende hafif hafif darbelerle temizleyin...( Kabın içindeki suyu birkaç kez değiştirerek ). Daha sonra icini açarak hızla kurutun...saç kurutma makinası veya bir üfleyici ile.......

Kesinlikle Solvent maddelerle temizlemeye kalkmayınız...İçindeki ince kanallır eritirsiniz..

Anahtarınız veya çihazınız çalışacaktır.....

Arakadaşlar Elektronik bir alet le ister cep telefonu olsun isterk anahtar ipod ve... öncelikle panik yok...sökmeden ...Eger deniz suyuna girmiş ise...öncelikle çıkarttığınız cihazı.:o tatlı su kabına koyarak su kabı içerisende hafif hafif darbelerle temizleyin...( Kabın içindeki suyu birkaç kez değiştirerek ). Daha sonra icini açarak hızla kurutun...saç kurutma makinası veya bir üfleyici ile.......

Kesinlikle Solvent maddelerle temizlemeye kalkmayınız...İçindeki ince kanallır eritirsiniz..

Anahtarınız veya çihazınız çalışacaktır.....
bilgilendirme için teşekkürler. sanırım daha önceden tecrübelisiniz bu konuda.

benm telefonda düştü lavaboda suyun içine çalışmadı bende parçaladım bataryasını kapağını vs koydum kalorifer dibine çalıştı sabaha kadar manayla yıkanmış oldu

olur öyle şeyler geçmiş olsun,aksilik dedikleri şey bu olsa gerek...

geçmiş olsun :) çalıştığına dua etmek lazım :D

Aynısını biz 2 yıl önce yapmıştık sadece kumanda bozulmuştu sonra pilini değiştirince çalıştır :D

Benim abim kilitçiye bi anahtar yaptırmış sadece kapıyı açmak için. Denize gidio. Orj. Anahtarı torpidoya atıo. Kapıları açan anahtarı şorun cebine. Süper bi çözüm bence. Ben de hemen yaptıracağım....

Serdar GÜLER

Astra-g su geçirmez .... :) anahtarlik..

Geri