Anahtarin Kumandasi Bazen çalişmiyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytachoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim anahtar da yapıyor du
ozellıkle ilk defa aractan inip kilitlemek icin bastıgımda yapıyordu
ikinci veya ucuncu de toparlıyordu
ben de servise gittim
aractan indim
kilitle diye verdim servis calışanına
ilk kez bastı o da gordu kilitlemedigini
allahtan yuzumu kara cıkartmadı ( sevistekilere bazen agrıza oldugunu da anlatamıyom inanmıyorlar be )
daha sonra duzelttik ama yedegini de istettik dediler
yedegi geldi
sustalı ve de pırıl pırıl anahtarı verdiler bana
simdi nereden basarsan bas rahatlıkla fonksiyon goruyor
habriniz ola
oyle senkronizasyon dedigin ayda yılda bir cocuk oynar da bozar oyle olur
zırt pırt oluyorsa ya pilden dir yada temas yuzeyleri oksitlenmiştir falan
misal = YILLARDIR KULLANDIGINIZ TV KUMANDALARI BAZEN ADAMIN TEPESİNİ ARTTIRI YA BAS BAS CEKMEZ AYNEN BUDUR...

bizde onu dedik ya zaten

slmm

aynı sorunu bende yaşadım.ama benim anahtar kilitliyordu fakat açmıyordu.anahtarı söktüm.lehim kopmuş.temassızlık yapıyor.bildiğin elektronikçi bi arkadaşın bir bardak çay içerken yapar.yok bilmediğin birine verirsen 20 ytl ni alır.haberin olsun

benim anahtar da yapıyor du
ozellıkle ilk defa aractan inip kilitlemek icin bastıgımda yapıyordu
ikinci veya ucuncu de toparlıyordu
ben de servise gittim
aractan indim
kilitle diye verdim servis calışanına
ilk kez bastı o da gordu kilitlemedigini
allahtan yuzumu kara cıkartmadı ( sevistekilere bazen agrıza oldugunu da anlatamıyom inanmıyorlar be )
daha sonra duzelttik ama yedegini de istettik dediler
yedegi geldi
sustalı ve de pırıl pırıl anahtarı verdiler bana
simdi nereden basarsan bas rahatlıkla fonksiyon goruyor
habriniz ola
oyle senkronizasyon dedigin ayda yılda bir cocuk oynar da bozar oyle olur
zırt pırt oluyorsa ya pilden dir yada temas yuzeyleri oksitlenmiştir falan
misal = YILLARDIR KULLANDIGINIZ TV KUMANDALARI BAZEN ADAMIN TEPESİNİ ARTTIRI YA BAS BAS CEKMEZ AYNEN BUDUR...

Sizinki doğuştan arızalıymış. Tabiki ona bir şey yapamazsın .
Garanti süren dolmadan arıza yaptığı iyi olmuş .Sonuçta onunda tamiri var siviçleri değişiyor genellikle.:good:

merhabalar
hanıma verdiğim biraz da yıpranmış olan anahtar uzaktan açıp kapatmıyor deyince koptum bir an :mad:

anahtarı dikkatlice açtım cr2032 pilini değiştim tırsa tırsa ve anahtar uzaktan açıp kapatmadı :mad: yıkıldım

ama yeni opelci olduğum ve siteye üye olduğum için aradım taradım ve senkronize olayını arayıp buldum okudum ve yaptım misler gibi açıp kapatıyor sağolun varolun:good:

pili kendimiz değiştirebiliyor muyuz? Benim anahtar da açmıyor. Bazen ışığı yanıyor yine ama açmıyor. Yarım kontakta aç kapa yapınca da işe yaramıyor, sadece dün denedigimde kontaktakini, açmaya basınca kilidi açtı, ama gerisi gelmedi.

Benim arabamında kumandası bazen çalışıyor bazen de çalışmıyordu.Kimi zaman kapılar sorunsuz açılıyor, bazende istediğim kadar basıyorum açılmıyordu. Pil hiç aklıma gelmedi çünkü buğun açılan kapı yarın açılmıyor fakat ertesi gün açılıyordu.Pil bitse hiç açılmaz diye düşündüm, saati saatine değişiyordu. En sonunda kumandayı saatçiye götürdüm 2,5 YTL ye pilini değiştirdi şimdi canavar gibi çalışıyor demekki pildenmiş.Pil takıldıktan sonra tanıtma işini yapmadım ama hiç sorun da olmadı.

Benim arabamında kumandası bazen çalışıyor bazen de çalışmıyordu.Kimi zaman kapılar sorunsuz açılıyor, bazende istediğim kadar basıyorum açılmıyordu. Pil hiç aklıma gelmedi çünkü buğun açılan kapı yarın açılmıyor fakat ertesi gün açılıyordu.Pil bitse hiç açılmaz diye düşündüm, saati saatine değişiyordu. En sonunda kumandayı saatçiye götürdüm 2,5 YTL ye pilini değiştirdi şimdi canavar gibi çalışıyor demekki pildenmiş.Pil takıldıktan sonra tanıtma işini yapmadım ama hiç sorun da olmadı.

Kumandalı anahtarı nasıl açıyorlar ya? Bozulmuyor mu tırnakları açarken ?

Kumandayı açmak ilmini bildikten sonra çok kolay, pil değiştirmek üç dakika bile sürmüyor.Tırnakları zedelemek diye bir şey söz konusu değil.

Kumandayı açmak ilmini bildikten sonra çok kolay, pil değiştirmek üç dakika bile sürmüyor.Tırnakları zedelemek diye bir şey söz konusu değil.

benim anahtarında pili bitti. benden önceki sahibi denemiş açamamış herhalde. oldukça zedelenmiş. yolunu tarif etsende elimizde kalmadan açsak değiştirsek:)

Geri