Anahtar???

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün çarşıya gitem gerketi. kumandalı anahtarla açtım arabadan indikten sonra kaptmayı denedim kumanda çalışmadı. bende kumandanın pilini değiştirdim. senkronize ettim ve sorun kalmadı. Ancak bazen açma güğmesine basıyorum açmıyor neden olabilir? bana yardımcı olabilir misiniz.
araç 2005 opel astra classic
teşekkürler şimdiden

aynı sorun benim vectrada da oluyo valla ya arkadaşalar bi yardımcı olun

slm dj, acaba diyorum kumandaya araçtaki gözü tutturamıyor muyum diye kendi kendime soruyorum. bazen çalışmıyor işte çok sık olmamakla birlikte xcanım sıkılıyor işte

senkronizasyonu tekrar yapın bide yazılım da güncelleyin sonra deneyin

aynı sorun bendede vardı, içindeki chip yuvasından çıkıp geriye kaydığı için açma kapama düğmeleri tam basmıyordu, açıp pilin üst tarafınccan kağıtla sıkıştırdım sorun kalmadı. eğer anahtarı salladığınızda içinde birşeylerin sallandığını duyuyorsanız ve anahtarı elinize düğmelerin olduğu taraftan vurduğunuzda (içindeki devreyi yuvasına tekrar sokmak amacıyla) sorun düzeliyorsa, sorununuz benimkiyle aynı, kağıt sıkıştırmak işe yarıyor.

Pili değiştirir gibi kumandayı aç basılan siviçleri elektirinokçilerin kullandığı kontak temizleyici ile temizle hava akımı olan bir yerde bir müdet tut ve kapat . Düzelebilir. Bende aynisi iki kez oldu bunu uyguladım ve düzeldi. Tekrar senkiroze et.:pon:

ulustaki sobacılar çarşısına gel ideal anahtarı sor benim adımı ver bakarlar :D:D

şaka bir yana gelmesende olur dostumda tam yerine oturduguna bak sen bide.

aynı sorun bendede oluyo ama çok sık aralıklarla deil.kumanda açmadıgı zaman anahtarla açıyorum kontagıda açıyorum kumandanın dügmesine basıyodum düzeliyodu...işin bi ilgin tarafı var aküyü degiştirdikten beri hiç olmadı daha...

Bende De Vectra Var Ama HİÇ Bole BİŞeyle KarŞilaŞmadim

kumandanın içerisindeki lehimler zamanla kopuyo zaten bu astralarda sadece 2 yerden temassızlık olur istersen yardımcı olabilirim
ÖZ-KAL

Geri