Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili servis,anahtar kumandası+tanıtma işlemi için 250 ytl fiyat verdi.Fiyat normal midir bana biras fazla geldi.Baska önerebileceğiniz yer var mı?2003 model corsa-c
kaskonuzu arayın anlaşmalı olduğu opel servisine sizi yönlendirir .daha sonra servis aracın bilgilerini alıyo 1 hafta 10 gün sonra arıyolar gidiyosunuz anahtarı tanıtıp teslim ediyorlar hepsi bu
bende aynı sorun vardı servisde cuma günü yaptırıdm tabi 15 gün onceden başvurmuştum kasko dahilinde yapıldı bu işlem başak kasko anahtar kumanda+ kodlaması faturaya baktım kaskoya gönderecekleri faturada 210ytl yazıyo kdv dahil ama dışarda yaptırmak isteersen yapan yerler var cebimden yaptırım dersen 70 ytl hepsi dahil eger kodların varsa anahtarın.
kaskonuzu arayın anlaşmalı olduğu opel servisine sizi yönlendirir .daha sonra servis aracın bilgilerini alıyo 1 hafta 10 gün sonra arıyolar gidiyosunuz anahtarı tanıtıp teslim ediyorlar hepsi bu